Πληρώνει πρόωρα για υποβιβασμό της Στόουκ η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power

Η εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power είναι γνωστή για την τακτική της να πληρώνει πρόωρα διάφορα μακροχρόνια στοιχήματα, πριν καν διευθετηθούν. Πριν ένα μήνα, άλλωστε, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να πληρώσουν ως νικητήρια τα μακροχρόνια στοιχήματα που προέβλεπαν την κατάκτηση της Premier League από την Μάντσεστερ Σίτι, σχεδόν στα μισά της σεζόν!

Το ίδιο συνέβη και πριν μερικές ημέρες και η Paddy Power αποφάσισε να πληρώσει πρόωρα ως νικητήρια τα μακροχρόνια στοιχήματα που προέβλεπαν υποβιβασμό της Στόουκ στο τέλος της σεζόν. Αφορμή για την πρόωρη πληρωμή στάθηκε η ανακοίνωση του νέου προπονητή της Στόουκ, Paul Lambert. Ο Lambert είναι γνωστός από τη θητεία του σε Ρόβερς και Γουλβς και θεωρείται άπειρος από πολλούς φιλάθλους.

 

Αμφίβολη η παραμονή με προπονητή τον Lambert

Η επιλογή της ομάδας της Στόουκ εξέπληξε όλους τους λάτρεις του αγγλικού ποδοσφαίρου – είναι χαρακτηριστικό ότι, πριν την ανακοίνωση, το στοίχημα που προέβλεπε την πρόσληψη του Lambert συνοδευόταν από απόδοση 100.00! Μόλις, λοιπόν, ανακοινώθηκε ο νέος προπονητής της ομάδας, η Paddy Power εγκατέλειψε κάθε ελπίδα για παραμονή της Στόουκ στην Premier League και πλήρωσε άμεσα τα στοιχήματα που προέβλεπαν υποβιβασμό της ως νικητήρια.

Εκπρόσωπος της Paddy Power, μάλιστα, δικαιολόγησε ως εξής την απόφαση: “Μετά από αλχημείες της Στόουκ για την εύρεση νέου προπονητή, η ομάδα κατέληξε στον Paul Lambert, κάτι που εξέπληξε τους πάντες. Αλλά υποθέτω πως έχει κάποια εμπειρία στο Championship – η οποία μάλλον θα του χρειαστεί του χρόνου”.

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Paddy Power για υποβιβασμό της Στόουκ, μετά την πρόσληψη του Lambert, αγγίζουν το 3.10, ενώ το ενδεχόμενο να τερματίσει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Premier League τιμολογείται με 11.00.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.