Αυξημένη κοινωνική δράση υπόσχεται η Paddy Power

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Paddy Power αναγκάστηκε να ενισχύσει το πρόγραμμα κοινωνικής δράσης της και να συνεισφέρει οικονομικά, με το ποσό των 355.000 ευρώ σε κοινωνικές δράσεις και καμπάνιες ενημέρωσης της βιομηχανίας του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών γενικότερα. Η εταιρεία προχώρησε σε αυτή τη δέσμευση, μετά από συστάσεις της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής του Ηνωμένου Βασιλείου (UKGC).

 

Αναλυτικότερα, η αρμόδια Αρχή διαπίστωσε ότι η Paddy Power απέτυχε να εφαρμόσει τις κοινωνικές της υποχρεώσεις σε δύο περιπτώσεις. Η πρώτη αφορούσε σε έναν εθισμένο παίχτη που επισκεπτόταν συχνά τα πρακτορεία της και η δεύτερη σε ένα από τα μέλη της ιστοσελίδας του online στοιχήματος, το οποίο βρέθηκε ένοχο για παράνομες δραστηριότητες που διέφυγαν της Paddy Power.

 

Υπό τη σκιά των παραπάνω γεγονότων, μάλιστα, η αρμόδια Αρχή καλεί όλες τις εταιρίες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο να δώσουν μεγάλη προσοχή στις αποτυχίες της Paddy Power και να φροντίσουν να αποφύγουν ανάλογες περιπτώσεις. Ο Richard Watson, μάλιστα, διευθυντής προγράμματος στην UKGC ανέφερε χαρακτηριστικά πως η αποτυχία να εμποδίσουν παράνομες δραστηριότητες θα έχει ως αποτέλεσμα ακόμη και την ανάκληση της άδειας λειτουργίας για τις εταιρίες του στοιχήματος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.