Πλήρης ανάληψη των καθηκόντων της ANJ στη Γαλλία

Το περασμένο καλοκαίρι, η (πρώην πια) αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Γαλίας, ARJEL, έδωσε τη θέση της στην ANJ (LAutorité Nationale des Jeux). H νέα ρυθμιστική Αρχή ξεκίνησε άμεσα τις δραστηριότητές της και πλέον έχει αναλάβει πλήρως τα καθήκοντά της, εποπτεύοντας την αγορά, ρυθμίζοντας κάθε πτυχή της και ανανεώνοντας τις άδειες των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων.

Αυτές τις ημέρες, άλλωστε, η ANJ ολοκλήρωσε τη διαδικασία ανανέωσης των αδειών που κατέχουν 10 ιστοσελίδες στην γαλλική αγορά, ενώ παράλληλα εξέδωσε μια νέα άδεια, σε ιστοσελίδα στοιχήματος που θα δραστηριοποιηθεί για πρώτη φορά στη Γαλλία.

 

Οι πρόσφατες εργασίες της ANJ

Η ANJ έχει αναλάβει στο σύνολο της την αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Γαλλίας και έχει ήδη ξεκινήσει να ανανεώνει τις απαραίτητες άδειες. Συνολικά, οι αρμόδιοι έχουν ανανεώσει 14 από τις 19 άδειες των ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη γαλλική αγορά, στους τομείς του online στοιχήματος, του ιπποδρομιακού στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών του διαδικτύου.

Παράλληλα, η ANJ έχει δεχθεί και νέες αιτήσεις για άδειες νόμιμης δραστηριότητας στην γαλλική αγορά. Οι αρμόδιοι, μάλιστα, έχουν ήδη εγκρίνει μία από αυτές: της ιστοσελίδας στοιχήματος GenyBet, η οποία σύντομα θα ξεκινήσει να προσφέρει νόμιμα τις υπηρεσίες της στους Γάλλους παίχτες.

Οι αρμόδιοι, τέλος, έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, όσον αφορά στη λειτουργία των στοιχηματικών ιστοσελίδων στο νέο καθεστώς. Αναλυτικότερα, οι άδειες που ανανεώνονται θα έχουν διάρκεια 5 ετών και θα ανανεώνονται αυτόματα, υπό την προϋπόθεση ότι οι ιστοσελίδες θα πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις του νόμου, όσον αφορά στην προστασία των καταναλωτών, τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και άλλους βασικούς πυλώνες της αγοράς.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.