Έρευνα για τα virtual sports που προσφέρει στο Βέλγιο η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε μια έρευνα για τη νομική υπόσταση των υπηρεσιών στοιχηματισμού στα virtual sports στην αγορά του Βελγίου, μετά από συνεχείς καταγγελίες στοιχηματικών εταιρειών ότι η κυβέρνηση ευνοεί τη Ladbrokes. Η Ladbrokes είναι αυτή τη στιγμή η μόνη εταιρεία που προσφέρει στοιχηματισμό στα virtual sports, επίγειο και online, αφού η κυβέρνηση αρνείται να επιτρέψει σε άλλες εταιρείες την προσφορά παρόμοιων υπηρεσιών.

Για αυτό το λόγο, οι καταγγελίες που έχει δεχθεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι αρκετές και οι αρμόδιοι αποφάσισαν να εξετάσουν το ζήτημα, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ευνοείται αδικαιολόγητα η Ladbrokes.

 

Τι συμβαίνει με τα virtual sports στην αγορά του Βελγίου;

Η Ladbrokes δραστηριοποιείται νόμιμα στο Βέλγιο, μέσω της θυγατρικής Darby, και προσφέρει υπηρεσίες στοιχήματος στον επίγειο και στον online τομέα. Ανάμεσα στις υπηρεσίες που προσφέρει είναι το στοίχημα στα virtual sports, η οποία είναι διαθέσιμη από το 2014.

Τα επόμενα χρόνια, όμως, αρκετές εταιρείες στοιχήματος αιτήθηκαν το ίδιο δικαίωμα από την κυβέρνηση, η οποία αρνήθηκε, με την πρόφαση ότι δεν υπάρχει το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο. Όλα αυτά τα χρόνια, όμως, η Ladbrokes συνεχίζει να προσφέρει στοιχηματισμό στα virtual sports.

 

Οι καταγγελίες προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Το γεγονός ότι η Ladbrokes συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες στοιχηματισμού στα virtual sports, ενώ οι υπόλοιπες εταιρείες αντιμετωπίζουν την άρνηση των αρμοδίων έχει προκαλέσει αρκετές διαμαρτυρίες. Δύο εταιρείες, μάλιστα, απευθύνθηκαν επίσημα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, προκειμένου να εξετάσει αν το Βέλγιο προσφέρει παράτυπο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην Ladbrokes. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αρμόδιες βελγικές Αρχές, οι εταιρείες που πραγματοποίησαν τις καταγγελίες και οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με το θέμα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.