Ρεκόρ κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ προβλέπει η Unibet

Νέα ρεκόρ, στον τομέα των εσόδων, αλλά και της εγγραφής νέων μελών, προβλέπει πως θα θέσει η ιστοσελίδα στοιχήματος Unibet, με την ευκαιρία του επερχόμενου Μουντιάλ στη Βραζιλία. Η εταιρεία του online στοιχήματος έχει ήδη ξεπεράσει τις περσινές της αποδόσεις, κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2014, και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, αυτή ήταν μόνο η αρχή. 

 

Οι υπεύθυνοι, λοιπόν, υπολογίζουν σε χιλιάδες νέα μέλη, τα οποία θα ανοίξουν λογαριασμό στη Unibet, με την ευκαιρία του Μουντιάλ, αλλά και στην επιστροφή πολλών ήδη υπαρχόντων, τα οποία θα επαναδραστηριοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

H Unibet είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων στον χώρο και έχει βραβευτεί 3 φορές ως η καλύτερη της χρονιάς.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.