Υπό την προστασία της Sportradar η ακεραιότητα των αυστριακών αθλημάτων

Η Sportradar και η αυστριακή Play Fair Code (PFC) προχώρησαν στην υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας, με σκοπό να ενισχυθεί η προστασία της ακεραιότητας των αυστριακών αθλημάτων. Η Sportradar αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα διανομής στοιχείων και στατιστικών αθλημάτων στο online στοίχημα, αλλά παράλληλα και τη συνεργάτιδα πολλών φορέων που επιθυμούν να προστατέψουν τα αθλήματά τους από φαινόμενα στησίματος αγώνων και παράνομων στοιχηματικών πρακτικών.

Αντίστοιχα, η PFC αποτελεί τον αυστριακό φορέα προστασίας των αθλημάτων από τη διαφθορά. Αποτελείται από εκπροσώπους των κορυφαίων αθλητικών φορέων της χώρας (Ομοσπονδία Αθλημάτων, Ολυμπιακή Επιτροπή και άλλοι), καθώς και εταιρειών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην στοιχηματική αγορά της χώρας. Πρόκειται, μάλιστα, για κρατικό οργανισμό.

 

Ο σκοπός της συνεργασίας

Οι περισσότεροι από τους φορείς που εκπροσωπούνται στην PFC συνεργάζονται ήδη με την Sportradar, προκειμένου να προστατέψουν την ακεραιότητα του ποδοσφαίρου, του χόκεϊ επί πάγου και άλλων αθλημάτων. Το νέο μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως, θα ενισχύσει τη βοήθεια που προσφέρει η Sportradar στο σύνολο των προσπαθειών για την προστασία των αθλημάτων.

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, οι δύο πλευρές θα μοιραστούν την τεχνογνωσία τους, στατιστικά στοιχεία, πληροφορίες και αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας πρακτικές για την αποτροπή των φαινομένων στησίματος αγώνων. Η συνεργασία αφορά σε κάθε αθλητικό φορέα της Αυστρίας, είτε αγωνίζεται στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό.

Παράλληλα, από τη νέα συνεργασία θα προκύψουν πρακτικές ενημέρωσης και εκπαίδευσης κατά του στησίματος αγώνων, καθώς και συντονισμένες προσπάθειες για την αίτηση αυστηρότερων ποινών για όσους παραβιάζουν το νόμο.

Όπως είναι φυσικό, τέλος, η Sportradar θα ξεκινήσει την παρακολούθηση των αγώνων των αυστριακών διοργανώσεων, μέσω του συστήματος εντοπισμού απάτης που διαθέτει. Μέσω αυτού, οι ύποπτοι αγώνες θα συγκρίνονται με στοιχεία και συμπεριφορές στοιχηματισμού, προκειμένου να προκύψουν συμπεράσματα για την ακεραιότητά τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.