Μικρό το ποσοστό των Ολλανδών που γνωρίζει ή ενδιαφέρεται για το online στοίχημα

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στην Ολλανδία δείχνει ότι το ποσοστό των Ολλανδών που γνωρίζει ή ενδιαφέρεται για το online στοίχημα και την επικείμενη νομιμοποίησή του στη χώρα είναι μικρό. Η εν λόγω έρευνα δημοσιεύθηκε λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία αδειοδότησης των ιστοσελίδων στοιχήματος στη χώρα, η οποία αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της νόμιμης αγοράς online τυχερών παιχνιδιών την 1η Οκτωβρίου του 2021.

Μέσω της δημοσκόπησης που παρήγγειλε το εμπορικό συλλογικό όργανο NOGA από την εταιρεία Ipsos, προκύπτει ότι τα ποσοστά των Ολλανδών που γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη νομιμοποίηση των online τυχερών παιχνιδιών είναι μικρά, όπως μικρά είναι και τα αντίστοιχα ποσοστά όσων ενδιαφέρονται για τις εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα.

 

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία, σε δείγμα 1.004 ατόμων, το 49% των συμμετεχόντων έχει ακούσει για το online στοίχημα, αλλά δε γνωρίζει πολλά για αυτό, το 5% δε γνωρίζει τίποτα για το online στοίχημα και το 31% γνωρίζει το online στοίχημα και τις τελευταίες εξελίξεις. Παράλληλα, μόλις το 5% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι στοιχηματίζει συχνά online, ενώ το 10% στοιχηματίζει μεν, αλλά όχι πολύ συχνά.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι περισσότερο αποκαρδιωτικά, όταν αφορούν στην ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με το νέο νόμο για το online στοίχημα. Το 67% των συμμετεχόντων απάντησε ότι δε γνώριζε τίποτε για το νόμο, ενώ μόλις το 12% ανέφερε ότι είναι καλά ενημερωμένο. Το υπόλοιπο 23 ανέφερε ότι κάτι έχει ακούσει για το νόμο. Παρόμοια εικόνα, μάλιστα, παρατηρείται και ανάμεσα σε όσους δηλώνουν συχνοί παίχτες του στοιχήματος. Από αυτούς, μόνο το 59% δήλωσε ότι γνωρίζει τις αλλαγές που έρχονται στην ολλανδική αγορά.

Το ίδιο ποσοστό δήλωσε ότι είναι σημαντικό να παίζει κανείς αποκλειστικά σε νόμιμες ιστοσελίδες στοιχήματος, ενώ το 9% πιστεύει ότι δεν έχει καμία σημασία. Το 32%, από την άλλη, δεν έχει καν άποψη για το θέμα. Τέλος, το 37% δήλωσε ότι η νομιμοποίηση του online στοιχήματος αποτελεί θετική εξέλιξη.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.