Τεράστια αύξηση των στοιχημάτων στη γαλλική αγορά

Η γαλλική αγορά στοιχήματος είχε ένα ιδανικό 2018, καθώς, όπως μαρτυρούν τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα, σημειώθηκε τεράστια αύξηση των στοιχημάτων που τοποθέτησαν οι Γάλλοι παίχτες, αλλά και των εσόδων που εξασφάλισαν οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής ARJEL, η παράλληλη αύξηση σε έσοδα και αριθμό στοιχημάτων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η εξέλιξη αυτή είναι λογική, αν σκεφτεί κανείς ότι το 2018 διοργανώθηκε και το Μουντιάλ της Ρωσίας, το δημοφιλέστερο στοιχηματικό γεγονός των τελευταίων ετών.

 

Αύξηση ρεκόρ σε αριθμό στοιχημάτων και έσοδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ARJEL, τα έσοδα των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στη Γαλλία άγγιξαν τα 691 εκατομμύρια ευρώ, έναντι των 472 εκατομμυρίων του 2017. Πρόκειται για μια αύξηση ρεκόρ, που αγγίζει το 46%.

Τα αυξημένα έσοδα των εταιρειών στοιχήματος οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην εξίσου μεγάλη αύξηση του αριθμού των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν μέσα στο 2018. Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της ARJEL, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κατά 56%, σε σχέση με το 2017, σπάζοντας ένα ακόμη ρεκόρ.

 

Το Μουντιάλ βασικός υπεύθυνος των αυξήσεων

Αυτό που έκανε το 2018 να ξεχωρίζει (στη γαλλική και όχι μόνο αγορά στοιχήματος) ήταν το Μουντιάλ της Ρωσίας, που διεξήχθη το καλοκαίρι. Οι Γάλλοι παίχτες έδειξαν από την πρώτη στιγμή την προτίμησή τους στους αγώνες του Μουντιάλ και η αγορά στοιχήματος είδε τις επιδόσεις της να εκτινάσσονται κατά τη διάρκεια του Ιουνίου και του Ιουλίου.

Παράλληλα, η γαλλική αγορά βρίσκεται σε τροχιά ανόδου. Ο τεράστιος αριθμός των στοιχημάτων στο Μουντιάλ δε θα μπορούσε να κάνει μόνος του τόσο μεγάλη διαφορά και φαίνεται πως οι Γάλλοι παίχτες τίμησαν τη συνήθεια του στοιχηματισμού σε πολλές διοργανώσεις, στο ποδόσφαιρο και σε άλλα δημοφιλή αθλήματα.

Δείτε τα οικονομικά αποτελέσματα της γαλλικής αγοράς για το 2017.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.