Αυξήθηκαν τα έσοδα από τα τυχερά παιχνίδια στη Nevada τον Οκτώβριο

Ο Οκτώβριος αποτέλεσε έναν άκρως κερδοφόρο μήνα για την αγορά τυχερών παιχνιδιών της Nevada των ΗΠΑ, παρά το γεγονός ότι η νομιμοποίηση του στοιχήματος και σε άλλες Πολιτείες έχει βλάψει τη συνολική εικόνα της αγοράς. Ενώ, όμως, ο τομέας των τυχερών παιχνιδιών γενικότερα ήταν ιδιαίτερα κερδοφόρος, δε συνέβη το ίδιο και με το στοίχημα, εξαιτίας των αυξημένων κερδών που εξασφάλισαν οι παίχτες.

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αρμόδια Αρχή της Nevada, ο Οκτώβριος ήταν ο μήνας με τα περισσότερα έσοδα τον τελευταίο χρόνο. Αποτέλεσε, επίσης, τον πέμπτο μήνα που τα έσοδα της αγοράς ξεπέρασαν το 1 δις δολάρια.

 

Τα έσοδα της αγοράς της Nevada τον Οκτώβριο

Αναλυτικότερα, η αγορά τυχερών παιχνιδιών της Nevada εξασφάλισε έσοδα της τάξης των 1,06 δις δολαρίων μέσα στον Οκτώβριο. Πρόκειται για αύξηση των εσόδων, σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2017, που προκαλεί αισιοδοξία στην αγορά της Πολιτείας που έχει χάσει πλέον το μονοπώλιο των τυχερών παιχνιδιών στις ΗΠΑ.

Ενώ, όμως, τα συνολικά έσοδα της αγοράς αυξήθηκαν, τα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών μειώθηκαν, από τα 56,3 εκατομμύρια δολάρια του Σεπτεμβρίου στα 28,7 εκατομμύρια δολάρια. Ο λόγος της μεγάλης μείωσης είναι τα αυξημένα κέρδη που εξασφάλισαν με τις προβλέψεις τους οι παίχτες. Ειδικά όσοι στοιχημάτισαν σε αγώνες αμερικανικού ποδοσφαίρου και μπάσκετ εξασφάλισαν πολλά περισσότερα κέρδη, στερώντας έσοδα από τις στοιχηματικές εταιρείες.

Οι εταιρείες στοιχήματος, από την πλευρά τους, έχασαν σημαντικά έσοδα από το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το NBA, αλλά όχι και από το μπέιζμπολ. Σε αυτή την περίπτωση, τα έσοδά τους παρουσίασαν αύξηση κατά 30,8%.

Ρίξτε μια ματιά και στα οικονομικά αποτελέσματα της Nevada για το μήνα Σεπτέμβριο.

Η Nevada, τέλος, δεν είναι η μόνη Πολιτεία των ΗΠΑ που είδε τα έσοδα του στοιχήματος να μειώνονται. Το ίδιο συνέβη και στο New Jersey, όπου τα έσοδα των στοιχηματικών εταιρειών μειώθηκαν από τα 24 εκατομμύρια του Σεπτεμβρίου στα 11,7 εκατομμύρια δολάρια.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη