Πρώην κομάντο ο επικεφαλής της ρυθμιστικής Αρχής της Ουκρανίας!

Η Ουκρανία δημιούργησε για πρώτη φορά μια ρυθμιστική Αρχή για την αγορά τυχερών παιχνιδιών που θα εγκαινιαστεί το 2021 και οι αρμόδιοι αποφάσισαν να βάλουν στο τιμόνι της έναν σκληραγωγημένο υπεύθυνο, που θα μπορέσει να κερδίσει τη μάχη των αδειοδοτήσεων και της εποπτείας της αγοράς. Ο νέος επικεφαλής είναι ο Ivan Rudyi, πρώην στρατηγός της αντιτρομορατικής υπηρεσίας ATO, που αντιμετώπισε τους αυτονομιστές στο Donbass!

Ο Ivan Rudyi θα αναλάβει τη θέση του γενικού διευθυντή της νέας ρυθμιστικής Αρχής, η οποία θα έχει αρμοδιότητες στην αδειοδότηση, τον έλεγχο και την εποπτεία της αγοράς τυχερών παιχνιδιών που θα ξεκινήσει να λειτουργεί επίσημα μέσα στο 2021.

 

Η σύνθεση της νέας ρυθμιστικής Αρχής

Η ουκρανική κυβέρνηση αποφάσισε πριν μερικούς μήνες τη νομιμοποίηση των τυχερών παιχνιδιών στη χώρα και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν να δραστηριοποιούνται νόμιμα όσες εταιρείες εξασφαλίσουν τις απαραίτητες άδειες στον επίγειο και στον online τομέα. Για να μπορέσει να ξεκινήσει η λειτουργία της αγοράς, όμως, είναι απαραίτητο να αποφασιστούν όλοι οι παράμετροι. Και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και η λειτουργία μιας αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής.

Η συγκεκριμένη θα έχει αρμοδιότητες σε κάθε πτυχή λειτουργίας της αγοράς και από τη στιγμή που πρόκειται για την πρώτη τέτοια ρυθμιστική Αρχή στην ιστορία της Ουκρανίας, το έργο της θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Για αυτό το λόγο, οι αρμόδιοι κατέληξαν σε ένα πρόσωπο που απολαμβάνει αναγνώρισης και σεβασμού στην ουκρανική κοινωνία. Το πρόσωπο αυτό είναι ο Ivan Rudyi, που εκτός από στρατιωτικός έχει υπάρξει και τηλεοπτικός παραγωγός.

Η αρχική θητεία του Rudyi στο τιμόνι της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών, ενώ θα έχει δικαίωμα για μόνο μία ακόμα θητεία. Ο γενικός διευθυντής θα πλαισιώνεται και από την Olena Vodolazhko, επικεφαλής του νομικού τομέα, και από τον Yevhen Hetman, πρώην εκπρόσωπο της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, στη θέση του συντονιστή επιχειρήσεων. Παράλληλα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε 230 νέες προσλήψεις, ώστε να καλυφθούν όλες οι θέσεις στη νέα ρυθμιστική Αρχή, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και έξι θέσεις περιφερειακών διευθυντών.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.