Νέος τύπος άδειας στοιχήματος από τις Αρχές των Φιλιππίνων

Οι αρμόδιες Αρχές των Φιλιππίνων ανακοίνωσαν τη δημιουργία ενός νέου τύπου άδειας, η οποία είναι απαραίτητη για όσες εταιρείες του εξωτερικού επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα. Η αγορά στοιχήματος των Φιλιππίνων άνοιξε μετά τις διεργασίες που κράτησαν έναν ολόκληρο χρόνο και πλέον λειτουργεί υπό την επιτήρηση της νέας Αρχής, της κρατικής Philippine Amusement And Gaming Corporation.

Σκοπός, βέβαια, της δημιουργίας της νέας άδειας είναι να ξεχωρίσει τις νόμιμες εταιρείες στοιχηματισμού από τις υπόλοιπες. Και, όπως είναι λογικό, όσες στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού επιθυμούν να αιτηθούν μία από τις άδειες που θα μοιράσει η νέα Αρχή θα πρέπει να προχωρήσουν και στα συμφωνημένα ανταλλάγματα.

 

Αντάλλαγμα η ενίσχυση του τοπικού αθλητισμού

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της αγοράς στοιχήματος των Φιλιππίνων, την άδεια θα μπορούν να αποκτήσουν όσες εταιρίες στοιχημάτων δέχονται και προσφέρουν στοιχήματα σε τακτικά και ρυθμιζόμενα αθλητικά γεγονότα. Ανάμεσα σε αυτά τα γεγονότα περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων και οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες, αθλήματα ιδιαίτερα δημοφιλή στη χώρα. Παράλληλα, την άδεια θα μπορούν να αποκτήσουν μόνον όσες στοιχηματικές εταιρείες φορολογούνται κανονικά, αλλά και πληρώνουν ένα επιπλέον ποσό, προκειμένου να ενισχύσουν τον τοπικό αθλητισμό. Το ποσό αυτό θα έχει ύψος ίσο με το 1,5% των μεικτών κερδών τους.

Στις προϋποθέσεις της απόκτησης άδειας, τέλος, συμπεριλαμβάνεται και η νόμιμη ζωντανή μετάδοση γεγονότων, εφόσον έχουν πληρωθεί τα απαραίτητα δικαιώματα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.