Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για νόμιμο στοίχημα στο Ohio

Η αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας του Ohio ενέκρινε ομόφωνα το νομοσχέδιο που φιλοδοξεί να νομιμοποιήσει το στοίχημα εντός των ορίων της Πολιτείας. Οι αρμόδιοι συμφώνησαν και στην προσθήκη που επιτρέπει την αύξηση των διαθέσιμων αδειών, αλλά εξαιτίας της προσθήκης αυτής, το ντεμπούτο της αγοράς στοιχήματος του Ohio θα καθυστερήσει μερικούς μήνες.

Συγκεκριμένα, το αρχικό νομοσχέδιο προέβλεπε το ντεμπούτο της αγοράς νόμιμου στοιχήματος την 1η Οκτωβρίου του 2021. Ωστόσο, οι νομοθέτες αποφάσισαν να καθυστερήσουν την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας της αγοράς, ώστε να έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και οι εταιρείες στοιχήματος που θα επωφεληθούν της αύξησης του αριθμού των αδειών. Αποτέλεσμα είναι να μιλάμε για το ντεμπούτο της αγοράς από την 1η Απριλίου του 2022.

 

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για το νόμιμο στοίχημα στο Ohio;

Το νομοσχέδιο που ενέκριναν οι αρμόδιοι προβλέπει τη νομιμοποίηση του επίγειου και του online στοιχήματος. Κάθε τύπος στοιχήματος θα απαιτεί διαφορετική άδεια, ενώ ο αριθμός των αδειών που θα δοθούν θα είναι περιορισμένος (αν και, χάρη στη νέα τροπολογία, θα είναι μεγαλύτερος από αυτόν που εξεταζόταν αρχικά). Δικαίωμα να προσφέρουν υπηρεσίες στοιχήματος, τέλος, θα έχουν οι υπάρχουσες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών, αλλά και οι αθλητικές ομάδες της Πολιτείας, οι οποίες θα μπορούν να δημιουργήσουν πρακτορεία στις εγκαταστάσεις τους. Την ίδια δυνατότητα θα έχουν και διοργανώσεις όπως το Nascar.

Εκτός από τους τρόπους λειτουργίας της αγοράς, τέλος, το νέο νομοσχέδιο προβλέπει και τη διενέργεια μιας αναλυτικής έρευνας για την αγορά στοιχήματος. Η έρευνα θα διεξαχθεί από την Ohio Casino Control Commission και σκοπός της θα είναι να εντοπίσει και να δώσει λύσεις για την αποφυγή των προβλημάτων εθισμού στον τζόγο που μπορεί να προκαλέσει η δημιουργία της νέας αγοράς.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.