Ενδιαφέρον από δεκάδες εταιρίες στοιχήματος για την ολλανδική αγορά

Πριν μερικές ημέρες, η KSA, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Ολλανδίας, κάλεσε τις εταιρίες στοιχήματος που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην επερχόμενη αγορά στοιχήματος να εκδηλώσουν επίσημα το ενδιαφέρον τους και, όπως φαίνεται, είναι αρκετές αυτές που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση της KSA, 79 εταιρίες στοιχημάτων έχουν ήδη συμπληρώσει την ειδική αίτηση ενδιαφέροντος, αφήνοντας περιθώρια για αρκετή αισιοδοξία για τη λειτουργία της αγοράς.

Θυμίζουμε ότι η Ολλανδία σκοπεύει να απελευθερώσει την αγορά online στοιχήματος στο απώτερο μέλλον, καθώς έχει ήδη υπερψηφιστεί ο νόμος που προβλέπει τη ρύθμιση της αγοράς.

 

Τα πρώτα σημάδια επιτυχίας για την ολλανδική αγορά στοιχήματος

Το σχετικό νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, θα τεθεί επίσημα σε ισχύ το καλοκαίρι του 2020. Λίγους μήνες μετά, την 1η Ιανουαρίου του 2021, θα κάνει το ντεμπούτο της η στοιχηματική αγορά της χώρας, με όσες εταιρίες εξασφαλίσουν την απαραίτητη άδεια.

Η διαδικασία παραχώρησης αδειών, από την άλλη, θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2020, μόλις τεθεί σε ισχύ ο νόμος και ξεκαθαριστούν όλες οι προϋποθέσεις για τη νόμιμη δραστηριοποίηση. Ωστόσο, η KSA ζήτησε από τις ενδιαφερόμενες εταιρίες να δηλώσουν επίσημα (αλλά χωρίς καμία δέσμευση) το ενδιαφέρον τους για δραστηριοποίηση στην αγορά. Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες μπορούν να συμπληρώνουν online μια αίτηση, σε μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει από τις 5 Ιουνίου. Έως σήμερα, μάλιστα, έχουν εκδηλώσει επίσημα ενδιαφέρον 79 εταιρίες στοιχήματος από όλη την Ευρώπη.

Οι αρμόδιοι, πάντως, δουλεύουν πυρετωδώς, προκειμένου να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, αλλά και για να προλάβουν ενδεχόμενες αρνητικές εξελίξεις. Παρόλο που η νόμιμη αγορά στοιχήματος δεν υφίσταται ακόμη, άλλωστε, έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν διάφορους περιορισμούς, στους τομείς του μάρκετινγκ και της διαφημιστικής προώθησης.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.