Ηνωμένο Βασίλειο: Αυξήθηκε η συμμετοχή παιχτών στο στοίχημα

Μια νέα έρευνα που παρουσίασε η αρμόδια Αρχή του Ηνωμένου Βασιλείου, η UKGC (UK Gambling Commission), δείχνει ότι ο αριθμός των παιχτών του στοιχήματος αυξήθηκε μέσα στο 2018. Η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε μέσω ερωτηματολογίων από την εταιρεία ερευνών Populus και δείχνει μια μικρή αύξηση στον αριθμό των παιχτών που συμμετείχαν σε τυχερά παιχνίδια μέσα στο 2018.

Η αύξηση που προκύπτει από την έρευνα, βέβαια, είναι μικρή, αλλά το συνολικό ποσοστό είναι αρκετά μεγάλο και τονίζει την απήχηση που έχει το στοίχημα στους Άγγλους.

 

Συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια για το 46% των Άγγλων

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, το 46% των Άγγλων έχει συμμετάσχει τουλάχιστον μια φορά σε κάποιο τυχερό παιχνίδι μέσα στο 2018. Το συγκεκριμένο ποσοστό είναι υψηλότερο από το περσινό 45%, το οποίο είχε προκύψει από αντίστοιχη έρευνα τον Δεκέμβριο του 2017.

Παράλληλα, ακόμη μεγαλύτερη αύξηση σημείωσε το mobile στοίχημα. Το 55% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι έχει στοιχηματίσει ή παίξει σε κάποιο άλλο τυχερό παιχνίδι μέσω κινητού, με το ποσοστό να έχει αυξηθεί κατά 4%, σε σχέση με το 2017.

Πάντως, το δημοφιλέστερο τυχερό παιχνίδι, σύμφωνα με την έρευνα, εξακολουθεί να είναι το λαχείο και οι υπόλοιπες λοταρίες. Και, όπως αναφέρει η έρευνα, οι περισσότεροι από τους παίχτες (53%) που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους λοταρίες το κάνουν για να κερδίσουν και όχι απλά για διασκέδαση (20%).

Όσον αφορά στο στοίχημα, τέλος, τα δημοφιλέστερα αθλήματα για τους Άγγλους μέσα στο 2018 ήταν το ποδόσφαιρο και οι ιπποδρομίες. Οι ιπποδρομίες, μάλιστα, σημείωσαν σημαντική αύξηση στις προτιμήσεις των παιχτών που στοιχηματίζουν online. Συγκεκριμένα, το ποσοστό αυτών που στοιχηματίζουν online στις ιπποδρομίες αυξήθηκε από το 45% στο 55%.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.