Συνεχίζονται τα στοιχήματα στο Survivor

Αν και ουσιαστικά έχουν απαγορευθεί, τα στοιχήματα στο Survivor ανθούν, καθώς πολλοί Έλληνες παίχτες εξακολουθούν να στοιχηματίζουν στις εξελίξεις του reality show, ακολουθώντας την παράνομη οδό!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος (οι οποίοι δε μπορούν πλέον να στοιχηματίσουν μέσω των εταιρειών στοιχηματισμού) εξακολουθούν να στοιχηματίζουν στις εξελίξεις του Survivor, τοποθετώντας και δεχόμενοι στοιχήματα μέσω του Facebook.

 

Παράνομα στοιχήματα μέσω Facebook

Παρά το γεγονός ότι ουσιαστικά τα στοιχήματα στο Survivor έχουν απαγορευτεί από την Ε.Ε.Ε.Π. με πρόσφατη ανακοίνωση και δεν υπάρχουν επιλογές προβλέψεων στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, πολλοί παίχτες συνεχίζουν να τοποθετούν προβλέψεις και να διεκδικούν κέρδη, μέσω του Facebook.

Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι σε τέτοιου είδους σελίδες παράνομου στοιχηματισμού στο Facebook υπάρχουν καλοδουλεμένα σετ αποδόσεων για διάφορα ενδεχόμενα, όπως το ποιος θα είναι ο επόμενος παίχτης που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, ποιοι θα μείνουν στο τέλος και ποιος θα κερδίσει.

 

Η εικόνα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα μόνα στοιχήματα που μπορούν να τοποθετήσουν οι παίχτες στο Survivor είναι τα παράνομα – και υπάρχει καλός λόγος για αυτό. Άλλωστε, πρόκειται για ένα μαγνητοσκοπημένο παιχνίδι, στο οποίο έχουν υπάρξει κατά καιρούς διαρροές, όσον αφορά στις εξελίξεις του. Σε αυτό ακριβώς το χαρακτηριστικό έχει βασιστεί η Ε.Ε.Ε.Π., προκειμένου να απαγορεύσει τα στοιχήματα σε αυτό.

Οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας, λοιπόν, έχουν σταματήσει να δέχονται στοιχήματα στο Survivor, ενώ παράλληλα έχουν ακυρώσει και όσα είχαν δεχθεί πριν την παρέμβαση της Ε.Ε.Ε.Π..

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.