Διώξεις για δύο παράνομες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αναμένεται να ξεκινήσει τη διαδικασία δίωξης δύο στοιχηματικών εταιρειών του εξωτερικού που συνεχίζουν να δρουν στην Ελλάδα, ενώ δεν έχουν αποκτήσει την απαραίτητη άδεια από την Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων). Η διαδικασία θα ξεκινήσει σύντομα, καθώς η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υπέβαλε την δικογραφία τακτικής διαδικασίας.

 

Η έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Οι αρμόδιοι της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είχαν τα απαραίτητα στοιχεία στη διάθεσή τους και τα αξιοποίησαν, προκειμένου να εντοπίσουν τις δύο στοιχηματικές ιστοσελίδες και να ταυτοποιήσουν τις χώρες που τους έχουν παρέχει την αδειοδότηση. Έπειτα, πραγματοποίησαν ψηφιακή έρευνα και ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών και ψηφιακών δεδομένων που αφορούσαν στην υπόθεση.

Επόμενο βήμα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ήταν να ενημερώσει την Ε.Ε.Ε.Π.. Οι αρμόδιοι πρόσθεσαν τις δύο ιστοσελίδες στη μαύρη λίστα (μπλοκάροντας με αυτόν τον τρόπο την πρόσβαση των Ελλήνων παιχτών σε αυτές) και έπειτα προχώρησαν σε υποβολή της δικογραφίας στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.