Για παραβίαση στοιχηματικών κανόνων κατηγορείται κορυφαίος Άγγλος ποδοσφαιριστής

Η FA (Football Association) κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή της Liverpool και της Εθνικής Αγγλίας, Daniel Sturridge, για παραβίαση των στοιχηματικών κανόνων που ισχύουν για όλους τους επαγγελματίες αθλητές. Θυμίζουμε ότι ο κανονισμός της FA απαγορεύει την οποιαδήποτε εμπλοκή με το στοίχημα των επαγγελματιών αθλητών, των προπονητών, των μάνατζερ και του προσωπικού των ομάδων ποδοσφαίρου και έχει τιμωρήσει στο παρελθόν αθλητές που έχουν παραβιάσει τους κανόνες και έχουν τοποθετήσει στοιχήματα.

Ο Sturridge, πάντως, είναι ο πιο γνωστός ποδοσφαιριστής της Αγγλίας που εμπλέκεται σε μια τέτοια υπόθεση. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει κληθεί σε απολογία την Τρίτη 20 Νοεμβρίου.

 

Το χρονικό της υπόθεσης Sturridge

Σύμφωνα με την FA, ο Sturridge κατηγορείται ότι παραβίασε μια σειρά κανόνων της ομοσπονδίας που σχετίζονται με το στοίχημα. Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες περιλαμβάνουν την τοποθέτηση στοιχημάτων, αλλά και την μετάδοση πληροφοριών σε τρίτους, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν στον τομέα του στοιχηματισμού. Τα παραπτώματα, για τα οποία κατηγορείται ο Sturridge, φέρονται να έχουν πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιανουάριο του 2018.

Ωστόσο, ο διεθνής ποδοσφαιριστής αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του με στοιχήματα και άλλες παραβατικές συμπεριφορές. Στο πλευρό του, μάλιστα, βρίσκεται και η ομάδα του, η Λίβερπουλ, η οποία προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση: “Ο Daniel συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες Αρχές καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και μας έχει διαβεβαιώσει ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται. Επιπλέον, μας δήλωσε κατηγορηματικά ότι δεν έχει ποτέ στοιχηματίσει στο ποδόσφαιρο. Όπως αρμόζει σε ένα θέμα τέτοιας φύσεως, όμως, θα επιτρέψουμε πρώτα την ολοκλήρωση της διαδικασίας και θα προχωρήσουμε έπειτα σε νέες δηλώσεις”.


 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.