Νέα διαφημιστική καμπάνια κατά του εθισμού στον τζόγο στη Δανία

Η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Δανίας, η Spillemyndigheden, λάνσαρε μια νέα καμπάνια κατά του εθισμού στον τζόγο, η οποία έχει σκοπό να προωθήσει το πρόγραμμα στήριξης των εθισμένων παιχτών, με τίτλο StopSpillet. Το εν λόγω πρόγραμμα έχει λανσαριστεί από τις αρχές του 2019 και οι αρμόδιοι αποφάσισαν να ενισχύσουν την εικόνα του, μέσω μιας σειράς νέων διαφημίσεων, που απευθύνονται σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, αλλά και στους ανθρώπους του περιβάλλοντός τους.

Η επιτυχία του προγράμματος είναι ικανοποιητική, αλλά οι υπεύθυνοι επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερη επέκτασή του ανάμεσα στους παίχτες τυχερών παιχνιδιών. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το StopSpillet έχει λάβει περίπου 700 τηλεφωνήματα από παίχτες εθισμένους στον τζόγο, από τις αρχές του χρόνου. Ωστόσο, ακόμη περισσότεροι παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού θα έπρεπε να αναζητήσουν βοήθεια από τους ειδικούς.

 

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Spillemyndigheden

Η νέα διαφημιστική καμπάνια πραγματοποιείται με δημόσιους πόρους και αποτελείται από τρεις τηλεοπτικές διαφημίσεις, διάρκειας 30 δευτερολέπτων η καθεμία. Κάθε διαφήμιση έχει διαφορετικό πρωταγωνιστή – μία μητέρα, έναν πατέρα και έναν νεαρό ποδοσφαιριστή – και παρουσιάζει την καθημερινότητά τους, με μία σημαντική διαφορά: και οι τρεις είναι αναγκασμένοι να κρύψουν από τους δικούς τους τον εθισμό που έχουν αποκτήσει στον τζόγο. Και οι τρεις διαφημίσεις καταλήγουν στο εξής μήνυμα: “αν δε μπορείτε να το ανακοινώσετε δυνατά, μπορείτε να το πείτε σε εμάς”.

Η συγκεκριμένη διαφημιστική καμπάνια, τέλος, έχει σκοπό να ενισχύσει την επιτυχία του προγράμματος StopSpillet, το οποίο είναι ήδη αρκετά επιτυχημένο. Σύμφωνα με τα στοιχεία των υπευθύνων, το StopSpillet δέχθηκε 500 τηλεφωνήματα για βοήθεια έως τον περασμένο Σεπτέμβριο. Από αυτά, το 46% προέρχονταν από παίχτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, το 39% από συγγενείς παιχτών και το 5% από επαγγελματίες του κλάδου υγείας. Τέλος, ένα 10% τηλεφώνησε για συμβουλές υπεύθυνου στοιχηματισμού.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.