Ξεκίνησε η αξιολόγηση των αιτήσεων online στοιχήματος από την ολλανδική KSA

Οι διαδικασίες για το επίσημο ντεμπούτο της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών της Ολλανδίας έχουν μπει στην τελική ευθεία, αφού η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή, η KSA (Kansspelautoriteit) ξεκίνησε να αξιολογεί τις αιτήσεις των στοιχηματικών ιστοσελίδων, online καζίνο κτλ., προκειμένου να μοιράσει τις άδειες νόμιμης δραστηριότητας. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε την 1η Απριλίου και στόχος των αρμοδίων είναι να έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες, προκειμένου να πραγματοποιηθεί το ντεμπούτο της αγοράς την 1η Οκτωβρίου του 2021.

Τυπικά, πάντως, το online στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια είναι σήμερα νόμιμα στην Ολλανδία, αφού ο σχετικός νόμος τέθηκε σε ισχύ την 1η Απριλίου, την ίδια ημέρα που ξεκίνησε και η διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Το ενδιαφέρον που έχουν δείξει, πάντως, οι ιστοσελίδες στοιχήματος για να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην Ολλανδία είναι μεγάλο και οι αιτήσεις που αναμένεται να δεχθεί οι KSA δεκάδες.

 

Η αξιολόγηση της KSA για τις άδειες online τυχερών παιχνιδιών

Οι ιστοσελίδες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στην αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Ολλανδίας θα πρέπει να αιτηθούν μια άδεια, στέλνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 15 Απριλίου. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στείλουν μια αίτηση, όλα τα δικαιολογητικά που απαιτεί ο νόμος, αλλά και το ποσό των 48.000 ευρώ για να γίνει δεκτή η αίτησή τους. Η διαδικασία μπορεί να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, μέσω της σχετικής πλατφόρμας που λάνσαρε η KSA.

Οι αρμόδιοι, τέλος, ελπίζουν ότι δε θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στις διαδικασίες για την απελευθέρωση της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών. Μέχρι στιγμής, οι επιδόσεις των αρμοδίων σε αυτόν τον τομέα δεν είναι και οι καλύτερες, αφού μια σειρά από καθυστερήσεις ανέβαλλαν το επίσημο ντεμπούτο της αγοράς κατά αρκετούς μήνες. Ακόμα και πριν μερικές ημέρες, όταν η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τις αιτήσεις άδειας έκανε το ντεμπούτο της, υπήρξαν καθυστερήσεις μερικών ωρών, εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη