Επιτυχίες κατά του παράνομου τζόγου για την Ελληνική Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε δύο σημαντικά πλήγματα εναντίον δικτύων παράνομου τζόγου στη Βόρεια Ελλάδα, πραγματοποιώντας συλλήψεις, κατάσχεση εξοπλισμού και κλείσιμο σχετικών καταστημάτων. Αναλυτικότερα, η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε αιφνιδιαστικούς ελέγχους σε Αλεξανδρούπολη και Κοζάνη και εξάρθρωσε δίκτυα παράνομου στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών, που όχι μόνο λειτουργούσαν χωρίς άδεια, αλλά ήταν και στημένα!

 

Σπείρα με τζίρο άνω των 500.000 ευρώ εξαρθρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη

Το πρώτο χτύπημα της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε κατά σπείρας που δρούσε σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη. Οι δράστες είχαν μετατρέψει κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Αλεξανδρούπολη σε παράνομο καζίνο, διεξάγοντας τυχερά παιχνίδια σε τραπέζια και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, μάλιστα, οι υπεύθυνοι εξαπατούσαν τους πελάτες, παρεμβαίνοντας στα παιχνίδια που διεξάγονταν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Τα μέλη της σπείρας, η οποία υπολογίζεται πως εξασφάλιζε τζίρο άνω των 500.000 ευρώ, συλλήφθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, απάτη με υπολογιστή κατ΄επάγγελμα, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παράβαση των νόμων περί παιγνίων, περί προσωπικών δεδομένων και περί όπλων, κατά περίπτωση.

 

Συλλήψεις για παράνομο στοίχημα στην Κοζάνη

Η δεύτερη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. έλαβε χώρα στην Κοζάνη, όπου εντοπίστηκαν σοβαρές παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, διαπιστώθηκε πως είχε δημιουργηθεί ένας ειδικός χώρος, όπου οι πελάτες στοιχημάτιζαν παράνομα μέσω διαδικτύου. Για την υπόθεση πραγματοποιήθηκαν τρεις συλλήψεις.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.