Τις τεχνικές προδιαγραφές για τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Γαλλίας ανακοίνωσε η ANJ

H ANJ (Autorité Nationale des Jeux), η νέα ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Γαλλίας, προχώρησε στην ανακοίνωση λεπτομερειών για τις τεχνικές προδιαγραφές που θα πρέπει να καλύπτουν όσες ιστοσελίδες στοιχήματος λειτουργούν νόμιμα στη χώρα. Η ANJ ανέλαβε πρόσφατα το έργο των προηγούμενων ρυθμιστικών Αρχών και υπενθυμίζει σε όλους τους φορείς της αγοράς τις προϋποθέσεις που πρέπει να καλύπτουν, σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, αλλά και τις νέες διατάξεις που έχουν προστεθεί στο πλαίσιο λειτουργίας της αγοράς.

Η ανακοίνωση της ANJ αφορά σε όλες τις ιστοσελίδες και εταιρείες που λειτουργούν νόμιμα στη Γαλλία και προσφέρουν στοίχημα, στοίχημα στις ιπποδρομίες, λοταρίες και πόκερ και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποδείξουν ότι καλύπτουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι λεπτομέρειες για τις τεχνικές προϋποθέσεις της ANJ

Οι περισσότεροι από τους τομείς τεχνικών προδιαγραφών που ανακοίνωσε η ANJ αφορούν κατά κύριο λόγο στη συγκέντρωση και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των παιχτών στοιχήματος και άλλων τυχερών παιχνιδιών από τις νόμιμες ιστοσελίδες, αλλά και τα μέτρα που οφείλουν να λαμβάνουν για την προστασία τους από τον εθισμό στον τζόγο. Για παράδειγμα, το νέο έγγραφο της ANJ αναφέρει την υποχρέωση των νόμιμων παρόχων να ταυτοποιούν την ταυτότητα των παιχτών και να ελέγχουν τις οικονομικές συναλλαγές τους.

Παράλληλα, αναφέρεται μια σειρά από υποχρεώσεις, όσον αφορά στην αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών στοιχείων που παραχωρούν οι παίχτες (ονοματεπώνυμο, στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού κτλ.). Σε κάθε κατηγορία τεχνικών προϋποθέσεων αναφέρονται οι τρόποι και οι τεχνολογίες που έχουν εγκριθεί προς κρίση, ενώ υπάρχουν και προειδοποιήσεις κατά της παραβίασης των νόμων περί προσωπικών δεδομένων.

Τέλος, η ANJ υπενθυμίζει στις νόμιμες στοιχηματικές ότι είναι υποχρεωμένες να προσφέρουν στα μέλη τους πλήρες ιστορικό του παιχνιδιού τους, από τα ποσά που έχουν μεταφέρει έως το αρχείο των νικητήριων, χαμένων ή ακυρωμένων στοιχημάτων τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.