Στον αθλητικό εισαγγελέα τα ύποπτα στοιχηματικά περιστατικά στο Πανιώνιος-Χολαργός

Μια σειρά από ύποπτα στοιχηματικά περιστατικά στον αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Πανιώνιο και Χολαργό, που διεξήχθη πριν μερικές ημέρες, ανάγκασαν τον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου να παρέμβει και να εξετάσει την υπόθεση. Οι στοιχηματικές αποδόσεις και οι προβλέψεις που τοποθετήθηκαν πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα προκάλεσαν αρκετές απορίες σε όσους τις παρακολούθησαν και πολλοί κάνουν λόγο ακόμη και για χειραγώγηση του αγώνα.

Οι αποδόσεις που ανακοινώνονταν κατά τη διάρκεια του αγώνα (οι οποίες επηρεάζονται και από τον όγκο των στοιχημάτων που τοποθετούνται σε κάθε σημείο), μάλιστα, δε δικαιολογούσαν σε καμία περίπτωση την πραγματική εικόνα του αγώνα, ενός αγώνα που ήταν αδιάφορος βαθμολογικά και διεξάγονταν ανάμεσα σε δύο ομάδες που δε διαφέρουν ιδιαίτερα μεταξύ τους.

 

Το χρονικό των ύποπτων περιστατικών

Με τον Πανιώνιο να έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και τον Χολαργό τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, ο μεταξύ τους αγώνας ήταν αδιάφορος βαθμολογικά. Ωστόσο, οι περισσότερες εταιρείες στοιχήματος είχαν αναδείξει τον Χολαργό ως αδιαμφισβήτητο φαβορί, με αποδόσεις που κυμαίνονταν κοντά στο 1.10. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα και όσο το τελικό αποτέλεσμα ήταν ακόμη αμφίρροπο, πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες ανακοίνωναν αποδόσεις που έδιναν νίκη στον Χολαργό, με χάντικαπ που έφτανε ακόμη και τους 14,5 πόντους.

Τελικά, ο Χολαργός κέρδισε με σκορ 90-110, αλλά το περίεργο μοτίβο των αποδόσεων ανάγκασε την παρέμβαση των αρμόδιων Αρχών, οι οποίες θα εξετάσουν την υπόθεση για τυχόν παράνομες δραστηριότητες.

 

Η παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα

Την υπόθεση έχει ήδη αναλάβει ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος έχει ζητήσει από τον ΕΣΑΚΕ το όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Ο εισαγγελέας θα εξετάσει το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει κάποια παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα ή ακόμη και χειραγώγηση του αγώνα και θα αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει σε ποινικό επίπεδο την υπόθεση.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.