Εξαρθρώθηκε το μεγαλύτερο δίκτυο παράνομων τυχερών παιχνιδιών στο Ιράν

Οι διωκτικές Αρχές του Ιράν ανακοίνωσαν πριν μερικές ημέρες ότι κατάφεραν ένα εξαιρετικά σημαντικό χτύπημα στον παράνομο τζόγο, καθώς μπόρεσαν να εξαρθρώσουν το μεγαλύτερο δίκτυο παράνομων τυχερών παιχνιδιών στη χώρα. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν στο κλείσιμο 10 κέντρων τυχερών παιχνιδιών που λειτουργούσαν παράνομα, ενώ παράλληλα συνέλαβαν 80 παίχτες και 18 ηγετικά στελέχη του δικτύου.

Θυμίζουμε ότι στο Ιράν δεν υπάρχουν νόμιμα τυχερά παιχνίδια, αφού κάθε μορφή τζόγου απαγορεύεται ρητά, με την ίδια αυστηρότητα που παρατηρείται και σε άλλες μουσουλμανικές χώρες. Ωστόσο, τα παράνομα τυχερά παιχνίδια είναι εξαπλωμένα σχεδόν παντού και οι αρμόδιες Αρχές κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να εμποδίσουν τη διεξαγωγή τους και να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους.

 

Η επιτυχία των διωκτικών Αρχών του Ιράν

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι αρμόδιες Αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν το μεγαλύτερο δίκτυο παράνομων τυχερών παιχνιδιών που δραστηριοποιούνταν στο Ιράν. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι επρόκειτο για ένα οργανωμένο δίκτυο, με παρουσία σε ολόκληρη τη χώρα, το οποίο αποτελούνταν κατά κύριο λόγο από σεσημασμένους και πρώην κατάδικους. Οι υπηρεσίες που προσέφερε το δίκτυο δεν εξαντλούνταν στη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, αλλά και στην παροχή προστασίας και άλλων παράνομων υπηρεσιών.

Οι διωκτικές Αρχές οδηγήθηκαν στις συλλήψεις μετά από εκτεταμένες έρευνες και κατάφεραν να κλείσουν οριστικά 10 τοποθεσίες που χρησιμοποιούνταν για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 80 παίχτες και 18 στελέχη του δικτύου, ενώ προχώρησαν και στην κατάσχεση εξοπλισμού τυχερών παιχνιδιών, αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών, όπλων και μηχανημάτων POS.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.