Προειδοποίηση λόγω Brexit στέλνει στις αγγλικές στοιχηματικές ιστοσελίδες η Δανία

Την 1η Ιανουαρίου του 2021 λήγει η μεταβατική περίοδος του Brexit και το Ηνωμένο Βασίλειο θα πάψει κι επίσημα να αποτελεί μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές, μεταξύ άλλων, και στον εμπορικό τομέα. Στον συγκεκριμένο τομέα ανήκει και το online στοίχημα, αφού μέχρι τώρα οι στοιχηματικές ιστοσελίδες του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούσαν να δραστηριοποιούνται ελεύθερα στις χώρες της Ε.Ε..

Αυτό, όμως, θα αλλάξει από την 1η Ιανουαρίου και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διεργασίες για τη μετάβαση στο νέο καθεστώς. Και η Δανία είναι η πρώτη χώρα που προειδοποιεί όσες αγγλικές στοιχηματικές ιστοσελίδες λειτουργούν νόμιμα στην αγορά της, ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα. Η προειδοποίηση της Spillemyndigheden υπενθυμίζει στις νόμιμες στοιχηματικές που εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι θα πρέπει να καλύψουν κάποιες νέες προϋποθέσεις από την 1η Ιανουαρίου.

 

Η προειδοποίηση της Spillemyndigheden προς τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες

Αναλυτικότερα, η επιστολή που απέστειλε η Spillemyndigheden στις στοιχηματικές ιστοσελίδες από το Ηνωμένο Βασίλειο που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη Δανία αναφέρει ότι θα πρέπει να λειτουργούν στο εξής μέσω νόμιμου εκπροσώπου. Από τη στιγμή που οι ίδιες δε θα μπορούν να λειτουργούν ελεύθερα στη χώρα (αφού θα εδρεύουν σε χώρα εκτός Ε.Ε.), θα πρέπει να λειτουργούν μέσω ενός νόμιμου εκπροσώπου, ο οποίος κατοικεί ή εδρεύει εντός της Δανίας ή άλλης χώρας της Ε.Ε.. Ο εκπρόσωπος αυτός θα μπορεί να είναι φυσικό ή νομικό πρόσωπο. 

Όπως είναι φυσικό, τέλος, η αγορά στοιχήματος της Δανίας δε θα είναι η μόνη που θα επηρεαστεί από το Brexit. Αρκετές αγγλικές στοιχηματικές δραστηριοποιούνται νόμιμα σε άλλες χώρες της Ευρώπης, εκμεταλλευόμενες την ελευθερία που τους παρέχουν οι νόμοι της Ε.Ε., αλλά πλέον θα πρέπει να αναζητήσουν εναλλακτικούς τρόπους λειτουργίας εντός της Ένωσης.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.