Νομιμοποίηση των στοιχημάτων σταθερών αποδόσεων στις ιπποδρομίες ετοιμάζει το New Jersey

Το New Jersey αποτελεί μια από τις πρώτες Πολιτείες των ΗΠΑ που νομιμοποίησαν το επίγειο και το online στοίχημα (ήδη από το 2018), ενώ παράλληλα αποτελεί και μια αγορά που έχει νομιμοποιήσει σχεδόν όλους τους τύπους τυχερών παιχνιδιών, από το επίγειο και online στοίχημα έως τα online καζίνο και άλλα. Ωστόσο, στην αγορά του New Jersey εξακολουθεί να υπάρχει μια απουσία: το στοίχημα σταθερών αποδόσεων στις ιπποδρομίες.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του New Jersey μπορούν να στοιχηματίζουν στις ιπποδρομίες που διεξάγονται στην Πολιτεία, αλλά η μόνη επιλογή τους είναι το αμοιβαίο στοίχημα, το οποίο μοιράζει κέρδη ανάλογα με τα χρήματα που συγκεντρώνονται από τα στοιχήματα. Σύντομα, όμως, αναμένεται να νομιμοποιηθεί και το στοίχημα σταθερών αποδόσεων, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους παίχτες στοιχήματος της Πολιτείας.

 

Τα νομοσχέδια για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος

Τις τελευταίες ημέρες, κατατέθηκαν δύο νομοσχέδια που προωθούν τη νομιμοποίηση του στοιχήματος σταθερών αποδόσεων στις ιπποδρομίες του New Jersey. Τα νομοσχέδια A4909 και S3090 προβλέπουν ότι οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες θα μπορούν να ανακοινώνουν σταθερές αποδόσεις στις ιπποδρομίες που διεξάγονται στο New Jersey, αρκεί να καλύπτουν τις σχετικές υποχρεώσεις. Η σημαντικότερη από αυτές είναι η πληρωμή του 50% των καθαρών κερδών στη βιομηχανία των ιπποδρομιών.

Τα δύο νομοσχέδια, μάλιστα, έχουν ήδη λάβει την ομόφωνη έγκριση των αρμόδιων επιτροπών και αναμένεται να υπερψηφιστούν με ευκολία στη Γερουσία της Πολιτείας. Και στην περίπτωση που υπερψηφιστούν, θα απομένει μόνο η έγκριση του κυβερνήτη του New Jersey.

Η θετική υποδοχή των δύο νομοσχεδίων, τέλος, σχολιάστηκε και από φορείς της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του New Jersey, οι οποίοι δήλωσαν ότι η προσθήκη του στοιχήματος σταθερών αποδόσεων στην αγορά της Πολιτείας θα την ενισχύσει με ακόμα περισσότερα έσοδα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.