Απαγορεύει τις διαφημίσεις τυχερών παιχνιδιών η Ιταλία

Μηδενική παρουσία σε οποιοδήποτε διαφημιστικό μέσο θα έχει το online στοίχημα, τα παιχνίδια του καζίνο και το πόκερ, αν εγκριθεί η τροπολογία που προωθεί ο σοσιαλιστής Riccardo Nencini στην Ιταλία. Η τροπολογία που, σύμφωνα με το συντάκτη της, καταπολεμά τον εθισμό στο τζόγο, προτείνει την καθολική απαγόρευση των διαφημίσεων για online παιχνίδια που αφορούν σε πραγματικά χρήματα.

 

Ήδη, η σχετική τροπολογία πέρασε από δύο ακροάσεις στη Γερουσία της Ιταλίας, παρά την αντίθεση που εξέφρασαν μέλη της κυβέρνησης, και ετοιμάζεται για τρίτη. Αποτελεί, τέλος, μέρος ενός ευρύτερου νομοσχεδίου που έχει εγκριθεί από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και αφορά στη δημοσιονομική πολιτική της Ιταλίας, καθώς και στη ρύθμιση των ιπποδρομιών και των μηχανημάτων με φρουτάκια.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.