Τέλος στην ισπανική γραφειοκρατία για το online στοίχημα

Η ρυθμιστική Αρχή στοιχήματος στην Ισπανία, DGOJ, ανακοίνωσε μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη για όσες εταιρείες στοιχήματος δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα. Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι επιθυμούν να μειώσουν σημαντικά την γραφειοκρατία στον τομέα της έγκρισης αλλαγών που θα πραγματοποιούν οι στοιχηματικές εταιρείες στις υπηρεσίες τους.

Αναλυτικότερα, η DGOJ ανακοίνωσε ότι οι εταιρείες που θα επιθυμούν να πραγματοποιούν αλλαγές στις υπηρεσίες τους θα μπορούν πρώτα να τις πραγματοποιούν, χωρίς να περιμένουν τις εγκρίσεις των αρμοδίων, και έπειτα να ενημερώνουν τους υπεύθυνους.

 

Οι νέες διαδικασίες αλλαγών που ενέκρινε η DGOJ

Μέχρι σήμερα, οι νόμιμες εταιρείες online στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών που επιθυμούσαν να πραγματοποιήσουν αλλαγές ή αναβαθμίσεις στο λογισμικό τους, στα κέντρα δεδομένων ή σε μεμονωμένα παιχνίδια, θα έπρεπε να ενημερώσουν πρώτα τις αρμόδιες Αρχές. Αναλυτικότερα, θα έπρεπε να αναφέρουν λεπτομερώς τις αλλαγές, να καταθέσουν τις απαραίτητες αιτήσεις και να περιμένουν την τελική έγκριση της DGOJ.

Κάτι τέτοιο μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά χρονοβόρο, ειδικά σε μια εποχή που οι εξελίξεις στις ψηφιακές υπηρεσίες φέρνουν συνεχώς αναβαθμίσεις στις υπηρεσίες των εταιρειών online στοιχήματος. Χάρη στη νέα διαδικασία που ενέκριναν οι αρμόδιοι, όμως, οι αλλαγές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν άμεσα.

Η νέα διαδικασία, άλλωστε, θέλει τις εταιρείες να πραγματοποιούν τις αλλαγές (εφόσον φυσικά είναι σύμφωνες με τους ισχύοντες νόμους), χωρίς να ζητούν κάποια άδεια από τη DGOJ. Στο τέλος κάθε τριμήνου, όμως, θα πρέπει να δηλώνουν σε μια έκθεση κάθε αλλαγή που έχουν πραγματοποιήσει, ώστε να αξιολογηθεί από τους αρμόδιους φορείς. Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγεται ένα μεγάλο μέρος της γραφειοκρατίας που ρυθμίζει τέτοιου είδους υποθέσεις.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.