Νέο ρεκόρ τζίρου στην αγορά στοιχήματος του Illinois

Η αγορά στοιχήματος στην Πολιτεία του Illinois συνεχίζει να ξεπερνά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο τους τελευταίους μήνες, καθώς τα έσοδά της (και πολύ περισσότερο ο τζίρος της) αυξάνονται σταθερά μήνα με το μήνα. Και ο Μάρτιος αποδείχθηκε ένας εξαιρετικός μήνας για το επίγειο και online στοίχημα, καθώς κατάφερε να αυξήσει τα έσοδά του, αλλά και να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ τζίρου της Πολιτείας.

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του Μαρτίου στην αγορά του Illinois, μάλιστα, είναι πολύ πιο εντυπωσιακές, αν τις συγκρίνουμε με τις αντίστοιχες περσινές. Η αγορά στοιχήματος έκανε το ντεμπούτο της στις 9 Μαρτίου του 2020, αλλά είχε να αντιμετωπίσει με το καλημέρα τους περιορισμούς της πανδημίας και τη διακοπή των αθλητικών διοργανώσεων. Για αυτό, σε σύγκριση με τις περσινές επιδόσεις, οι φετινές είναι καλύτερες κατά 600 (στον τομέα των εσόδων) και 6.000 (στον τομέα του τζίρου) φορές!

 

Οι επιδόσεις της αγοράς στοιχήματος του Illinois

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Πολιτείας του Illinois, τα έσοδα της αγοράς άγγιξαν τα 44,3 εκατομμύρια δολάρια κατά τον Μάρτιο. Η αύξηση, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, άγγιξε το 25,1%. Σημαντική αύξηση σημειώθηκε και στον τζίρο, ο οποίος άγγιξε τα 627,6 εκατομμύρια δολάρια. Η αύξηση είναι της τάξης του 23,1%, ενώ το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί το νέο ρεκόρ της αγοράς στοιχήματος του Illinois.

Τα ίδια στοιχεία δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχημάτων του Μαρτίου τοποθετήθηκε online. Ο τζίρος του online στοιχήματος άγγιξε τα 603,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ του επίγειου δεν ξεπέρασε τα 24,3 εκατομμύρια δολάρια. Η ίδια εικόνα εμφανίζεται και στα έσοδα, με τα 41,8 εκατομμύρια να προέρχονται από το online στοίχημα και τα 2,5 από το επίγειο.

Όσο για το δημοφιλέστερο άθλημα για τους παίχτες του στοιχήματος στο Illinois, αυτό ήταν το μπάσκετ, που κατά τον Μάρτιο σημείωσε τζίρο ύψους 363,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ακολούθησε το τένις (με τζίρο 47,2 εκατομμυρίων δολαρίων), το χόκεϊ (με τζίρο 32,6 εκατομμυρίων δολαρίων) και το γκολφ (με τζίρο 10,1 εκατομμυρίων δολαρίων). Τα παρολί στοιχήματα, τέλος, σημείωσαν τζίρο ύψους 121,4 εκατομμυρίων δολαρίων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.