Εξαιρετική χρονιά το 2016 για την Interwetten

Οι υπεύθυνοι της Interwetten χαρακτήρισαν το 2016 μια εξαιρετική χρονιά για την επιχείρηση, καθώς τα μεικτά της έσοδα παρουσίασαν εντυπωσιακή άνοδο. Η άνοδος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αύξηση των ενεργών μελών της ιστοσελίδας του στοιχήματος και στην παράλληλη αύξηση των ποσών που στοιχηματίστηκαν κατά τους 12 μήνες του 2016.

 

Αναλυτικότερα, κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της χρονιάς, οι υπεύθυνοι της Interwetten ανακοίνωσαν αύξηση των μεικτών εσόδων κατά 23% σε σχέση με το 2015. Τα έσοδα έφτασαν τα 68,4 εκατομμύρια ευρώ.

 

Η αύξηση οφείλεται, όπως προαναφέρθηκε στην αύξηση των ποσών που στοιχηματίστηκαν από τα μέλη της Interwetten. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας, το συνολικό ποσό αγγίζει τα 1,2 δις ευρώ, καθώς έχει αυξηθεί κατά 29%! Σημαντικότατη, μάλιστα, ήταν η αύξηση της δραστηριότητας της εταιρείας στην Ελλάδα (όπου μέσα στο 2016 απέκτησε την απαραίτητη άδεια νόμιμης δραστηριοποίησης), καθώς τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 108%! Μεγάλη ήταν και η αύξηση των εσόδων στην ισπανική αγορά, κατά 11%.

Αυτή η παρουσίαση έρχεται να συμπληρώσει την ανακοίνωση της Interwetten για την αύξηση των εσόδων της για τους πρώτους εννέα μήνες του 2016.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.