Τετραπλασίασε τα κέρδη της η Interwetten

H αυστριακή εταιρεία του online στοιχήματος Interwetten ανακοίνωσε πως τα καθαρά της κέρδη μέσα στο 2013 τετραπλασιάστηκαν, παρά τις όποιες αντιξοότητες είχε να αντιμετωπίσει. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως δέχτηκε στοιχήματα συνολικής αξίας 700 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο 2013, με αποτέλεσμα τα μεικτά της κέρδη να αυξηθούν κατά 7% και να αγγίζουν τα 39,3 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, η εταιρεία είχε αύξηση κερδών κατά 15%, η οποία οφείλεται σε σημαντικό βαθμό και στην αύξηση της βάσης πελατών της κατά 10%.

 

Όλα αυτά η Interwetten τα πέτυχε αντιμετωπίζοντας αρνητικές εξελίξεις, όπως η επιβολή φορολογίας 5% επί των μεικτών κερδών στη Γερμανία, οι νομοθετικοί περιορισμοί στην Ισπανία και η έξοδος από την αγορά της Ελλάδας.

H Interwetten είναι από τις πιο έμπειρες εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο με έτος ιδρύσεως το 1990.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.