Συνεχίζουν να εκτοξεύοναται τα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών του Delaware

Το Delaware, μία από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το online στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου, ανακοίνωσε σημαντική αύξηση των εσόδων της αγοράς κατά τον Φεβρουάριο. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, τα έσοδα και ο τζίρος της αγοράς αυξήθηκαν σε μεγάλο βαθμό τον προηγούμενο μήνα, ξεπερνώντας ακόμα και τα ποσοστά διπλασιασμού, σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2020.

Τα δημοφιλέστερα παιχνίδια στην αγορά online τυχερών παιχνιδιών του Delaware, μάλιστα, ήταν οι online λοταρίες και τα επιτραπέζια των online καζίνο, τα οποία κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα μεγαλύτερα ποσοστά τζίρου και εσόδων.

 

Τα οικονομικά αποτελέσματα του Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με τους αρμόδιους, τα έσοδα της αγοράς online τυχερών παιχνιδιών του Delaware αυξήθηκαν κατά 131,2%, σε σχέση με τον περσινό Φεβρουάριο. Τα έσοδα άγγιξαν τα 751.291 δολάρια και ξεπέρασαν, όχι μόνο τα 324.959 δολάρια του Φεβρουαρίου του 2020, αλλά και τα 738,525 δολάρια του Ιανουαρίου του 2021.

Παρόμοια ήταν και η αύξηση του τζίρου της αγοράς, ο οποίος, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, σχεδόν διπλασιάστηκε. Αναλυτικότερα, οι παίχτες πόνταραν συνολικά 21,9 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου, τα οποία, σε σύγκριση με τον τζίρο του περσινού αντίστοιχου μήνα, αυξήθηκαν κατά 121,1%. Ο τζίρος ήταν υψηλότερος και από τον αντίστοιχο του Ιανουαρίου του 2021, ο οποίος δεν είχε ξεπεράσει τα 21,1 εκατομμύρια δολάρια.

Συνολικά, τέλος, η αγορά online τυχερών παιχνιδιών του Delaware ξεκίνησε με τρομερούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2021. Το σύνολο των εσόδων της αγοράς έχει ήδη αγγίξει τα 1,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ ο τζίρος βρίσκεται στα 43 εκατομμύρια δολάρια. Φαίνεται, λοιπόν, πως η τρέχουσα χρονιά θα είναι εξαιρετικά επιτυχημένη για την αγορά της Πολιτείας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.