Αύξηση εσόδων και ανάπτυξη ανακοίνωσε η Ladbrokes Coral

Η εταιρεία στοιχηματισμού Ladbrokes Coral ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2017 και φαίνεται πως έχει επιστρέψει για τα καλά στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τη δύσκολη χρονιά του 2016. Έχοντας ολοκληρώσει το μεγαλύτερο κομμάτι της διαδικασίας συγχώνευσης των δύο στοιχηματικών εταιρειών που την απαρτίζουν, η Ladbrokes Coral δήλωσε πως οι διεργασίες συνεχίζονται με σταθερό ρυθμό, φέρνοντας σημαντικές βελτιώσεις στην αποτελεσματικότητα της λειτουργίας της εταιρείας.

 

Αύξηση εσόδων κατά 17%

Σύμφωνα με τα νέα οικονομικά αποτελέσματα της Ladbrokes Coral, λοιπόν, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 17% μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016. Αν, μάλιστα, βγάλουμε το Euro 2016 από την εξίσωση, η αύξηση αγγίζει το 21%.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα της εταιρείας στοιχημάτων άγγιξαν τα 407 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο εξάμηνο από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο του 2017. Μεγάλο ποσοστό αυτών, μάλιστα, αποτέλεσαν τα έσοδα από το online στοίχημα (μα και τα υπόλοιπα online τυχερά παιχνίδια που προσφέρει στις ιστοσελίδες της η Ladbrokes Coral), τα οποία βοήθησαν την εταιρεία να ξεπεράσει τις μειωμένες επιδόσεις της στον τομέα του επίγειου στοιχήματος.

 

“Κοιτάμε με αισιοδοξία το δεύτερο εξάμηνο”

Με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Ladbrokes Coral, ο CEO της στοιχηματικής εταιρείας, Jim Mullen, δήλωσε: “Η Ladbrokes Coral συνεχίζει να προοδεύει στον τομέα της λειτουργίας και των οικονομικών. Ξεκινήσαμε τη χρονιά με φιλόδοξους στόχους για το πρώτο εξάμηνο, για να ολοκληρώσουμε την ένωση των ομάδων μας και να μεταφέρουμε τα ψηφιακά προϊόντα μας σε μία ηλεκτρονική πλατφόρμα. Τα καταφέραμε και στα δύο μέτωπα και ταυτόχρονα συνεχίσαμε να προχωράμε μπροστά. Πλέον κοιτάμε με αισιοδοξία το δεύτερο εξάμηνο. Μετά την ένωση των προϊόντων σε μία πλατφόρμα, η γκάμα των online προϊόντων μας θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, χάρη σε εξαιρετικές βελτιώσεις που συμπίπτουν με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν”.

Διαβάστε επίσης Κερδοφόρα η συγχώνευση των στοιχηματικών Ladbrokes και Coral.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.