Σημαντική αύξηση εσόδων έφερε στην εταιρία στοιχημάτων Kindred το Μουντιάλ

Η εταιρία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της στοιχηματικής ιστοσελίδας Unibet, ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του 2018 και, όπως φαίνεται, το Μουντιάλ της Ρωσίας αποτέλεσε τον καθοριστικό παράγοντα για τη σημαντική αύξηση των εσόδων της.

Χάρη στο Μουντιάλ, άλλωστε, η Kindred έσπασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ, όσον αφορά στον αριθμό ενεργών μελών της. Και, όπως είναι φυσικό, περισσότερα ενεργά μέλη τοποθέτησαν περισσότερα στοιχήματα, φέρνοντας κέρδη στις επιχειρήσεις της στοιχηματικής εταιρίας.

 

Αυξημένα έσοδα και κέρδη

Αναλυτικότερα, η Kindred ανακοίνωσε ότι τα ενεργά μέλη της κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2018 (και πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ) αυξήθηκαν κατά 32%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017. Συγκεκριμένα, τα ενεργά μέλη της ξεπέρασαν τα 1,55 εκατομμύρια, όταν το 2017 δεν ξεπερνούσαν τα 1,17 εκατομμύρια.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και την αύξηση των εσόδων της εταιρίας στοιχήματος κατά το δεύτερο τρίμηνο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 31%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2017, και έφτασαν τα 246,5 εκατομμύρια ευρώ. Το ίδιο συνέβη και με τα εκτιμώμενα καθαρά κέρδη, τα οποία έφτασαν τα 28,7 εκατομμύρια ευρώ.

Τα παραπάνω αποτελέσματα, τέλος, είχαν σημαντική επίδραση και στα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2018. Σύμφωνα με την Kindred, τα συνολικά έσοδα του εξαμήνου άγγιξαν τα 480 εκατομμύρια, ξεπερνώντας αρκετά τα περσινά 360 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε για τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου 2018 που είχε ανακοινώσει η Kindred.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.