Αύξηση κερδών για τη Unibet μέσα στο 2013

Η στοιχηματική εταιρία Unibet ανακοίνωσε αύξηση των κερδών της για το 2013. Αναλυτικότερα, η εταιρεία που δραστηριοποιείται στα online τυχερά παιχνίδια (στοίχημα, καζίνο και πόκερ) ανακοίνωσε μεικτά έσοδα της τάξης των 282,1 εκατομμυρίων ευρώ - ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο από το περσινό των 240 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Τα καθαρά κέρδη της Unibet αυξήθηκαν επίσης σε 48,3 εκατομμύρια ευρώ, από τα αντίστοιχα 38,1 του 2012. Σύμφωνα με τους αριθμούς, σημαντικό ρόλο σε αυτή την θετική επίδοση έπαιξε ένα καταπληκτικό τέταρτο τρίμηνο για την εταιρεία, κατά τη διάρκεια του οποίου τα μεικτά έσοδα άγγιξαν 78,6 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία, πάντως, η αύξηση των κερδών οφείλεται στην αποτελεσματικότητά της και στις νέες αγορές.

H Unibet ειναι σουηδικής καταγωγής και είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη,στην Ελλάδα όμως δεν διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας προς το παρόν τουλάχιστον.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.