Αυξημένα τα κέρδη της Sportingbet στο Μουντιάλ

Η GVC Holdings, ιδιοκτήτρια εταιρεία της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet, ανακοίνωσε πως τα έσοδά της κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων του Μουντιάλ αυξήθηκαν κατά 61%, σε σχέση με αυτά που εξασφάλισε το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2013. Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, τα μεικτά έσοδα της εταιρείας από όλα τα παιχνίδια της (στοίχημα, καζίνο και άλλα) σε καθημερινή βάση άγγιζαν τα 736.000 ευρώ. Παράλληλα, στις ιστοσελίδες της εταιρείας πραγματοποιήθηκαν κατά το ίδιο διάστημα 11.000 πρώτες καταθέσεις, από μέλη που μόλις άνοιξαν λογαριασμό, σε αντίθεση με τις 5.000 που πραγματοποιήθηκαν πέρσι.

 

Τα θετικά αυτά αποτελέσματα έρχονται να συμπληρώσουν την πολύ καλή απόδοση της GVC για το δεύτερο τρίμηνο του 2014, καθώς τα μεικτά της έσοδα άγγιξαν τα 105.1 εκατομμύρια ευρώ.

Πολύ καλά τα νέα για την Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.