Μειωμένα τα κέρδη του ΟΠΑΠ για το 2017

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες τα οικονομικά αποτελέσματα του 2017, ενώ παράλληλα προανήγγειλε το λανσάρισμα νέων στοιχηματικών πλατφορμών – στον online και στον επίγειο τομέα. Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας, τα καθαρά κέρδη εμφανίζονται μειωμένα για τη χρονιά που πέρασε. Ωστόσο, τα καθαρά έσοδα προ εισφορών αυξήθηκαν ελαφρώς, σε σχέση με το 2016.

 

Μείωση των καθαρών κερδών κατά 25,9%

Αναλυτικότερα, ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι τα καθαρά του κέρδη χρήσης (GGR) παρουσίασαν μείωση κατά 25,9%, αφού δεν ξεπέρασαν τα 126,2 εκατομμύρια ευρώ. Από την άλλη, τα καθαρά έσοδα προ εισφορών παρουσίασαν μικρή αύξηση, σε σχέση με το 2016. Συγκεκριμένα, αυξήθηκαν κατά 4,1%, στα 1,45 δις ευρώ.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, μεγάλο ρόλο στα οικονομικά αποτελέσματα του 2017 έπαιξε η εικόνα της ελληνικής οικονομίας, η οποία έχει προκαλέσει συρρίκνωση των εσόδων των πελατών της, αλλά και αύξηση των εισφορών.

 

Ανανέωση της στοιχηματικής πλατφόρμας ανακοίνωσε ο CEO του ΟΠΑΠ

Ο CEO του ΟΠΑΠ, Damian Cope, ανακοίνωσε παράλληλα με τα οικονομικά αποτελέσματα και το σχέδιο ανανέωσης που έχει ο ΟΠΑΠ για τα στοιχηματικά προϊόντα του. Αναλυτικότερα, ο κ. Cope δήλωσε σχετικά: “Το 2018 θα συνεχίσουμε την υλοποίηση σημαντικών έργων στους τομείς της τεχνολογίας και των προϊόντων – και ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του δικτύου των VLTs και των SSBTs. Παράλληλα, θα παρουσιάσουμε τις νέες στοιχηματικές μας πλατφόρμες για τα πρακτορεία μας και το διαδίκτυο. Μαζί με τους πελάτες μας, μετράμε αντίστροφα για το Μουντιάλ της Ρωσίας, την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση για το 2018”.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση για τις νέες υπηρεσίες που θα παρέχουν οι ανανεωμένες στοιχηματικές πλατφόρμες του ΟΠΑΠ, στους παίχτες που στοιχηματίζουν είτε online είτε στα πρακτορεία της εταιρείας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.