Αυξημένα τα έσοδα της στοιχηματικής εταιρείας Paddy Power BetFair

Το πρώτο τρίμηνο του 2019 ήταν άκρως επιτυχημένο για την στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair, καθώς οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν μια διόλου ευκαταφρόνητη αύξηση των εσόδων της. Βασικές υπεύθυνες για την αύξηση των εσόδων της εταιρείας, μάλιστα, ήταν δύο αγορές που απομακρύνονται αρκετά από τις… συνηθισμένες της Ευρώπης: αυτή της Αυστραλίας και αυτή των ΗΠΑ. Αντίθετα, κάποια αρνητικά αθλητικά αποτελέσματα σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία επηρέασαν αρνητικά τις οικονομικές της επιδόσεις.

Συγκεκριμένα, η Paddy Power BetFair ανακοίνωσε πως τα συνολικά της έσοδα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 αυξήθηκαν κατά 17% και άγγιξαν τα 557 εκατομμύρια ευρώ.

 

Αύξηση στο online, μείωση στο επίγειο στοίχημα

Τα πιο θετικά νέα για την Paddy Power BetFair ήρθαν από το online μέτωπο, όπου παρουσιάστηκε αύξηση της τάξης του 4%. Τα έσοδα από το online στοίχημα άγγιξαν τα 265 εκατομμύρια ευρώ, χάρη και τη συνεισφορά της Adjarabet, της γεωργιανής στοιχηματικής ιστοσελίδας που η Paddy Power BetFair εξαγόρασε τον Φεβρουάριο. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ήταν υπεύθυνη για το 5% των εσόδων και χάρη σε αυτή παρουσιάστηκε η παραπάνω αύξηση.

Αντίθετα, στον τομέα του επίγειου στοιχήματος, τα οικονομικά αποτελέσματα ήταν ελαφρώς αρνητικά. Συγκεκριμένα, τα έσοδα παρουσίασαν μείωση της τάξης του 2% και δεν ξεπέρασαν τα 89 εκατομμύρια ευρώ.

 

Οι επιδόσεις της Paddy Power BetFair σε Αυστραλία και ΗΠΑ

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχημάτων, η αύξηση των εσόδων σε Αυστραλία και ΗΠΑ ήταν καθοριστική για τις οικονομικές της επιδόσεις. Στην Αυστραλία, τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 20%, ενώ στις ΗΠΑ, η Paddy Power έχει ήδη εξασφαλίσει (από τους πρώτους μήνες λειτουργίας της) ένα τεράστιο μερίδιο της αγοράς, το οποίο άγγιξε το 50% σε Πολιτείες όπως το New Jersey.

Δείτε και τα οικονομικά αποτελέσματα της Paddy Power BetFair για το 2018.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.