Μειωμένα έσοδα αναμένει η Mybet

Η εταιρία στοιχημάτων Mybet ενημέρωσε τους μετόχους της πως αναμένει χαμηλότερα έσοδα από όσα υπολόγιζε για το 2016. Η αλλαγή στις προβλέψεις των στελεχών της εταιρείας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα απογοητευτικά οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε για το τρίτο τρίμηνο του χρόνου.

 

Αναλυτικότερα, η Mybet ανακοίνωσε ως τα αναμενόμενα έσοδα για το 2016 υπολογίζονται πλέον χαμηλότερα, στα 39-42 εκατομμύρια ευρώ. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν παράλληλα πως η μείωση οφείλεται στο μοτίβο μειωμένων εσόδων τα προηγούμενα τρία τρίμηνα, τα οποία δεν επιτρέπουν στην εταιρεία να είναι αισιόδοξη για τα συνολικά ετήσια κέρδη της. 

 

Ήδη από τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου, άλλωστε, η Mybet ανακοίνωσε πτώση των εσόδων της κατά 16%, στα 24 εκατομμύρια ευρώ, αναφέροντας σημαντικές πτώσεις στον αριθμό ενεργών μελών στην ιστοσελίδα του στοιχήματος και του καζίνο. Ακόμη και η τελευταία ελπίδα της Mybet για να προσελκύσει νέα μέλη και να αυξήσει ξανά τα έσοδά της, η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, καθυστερεί σημαντικά, στερώντας έσοδα από την εταιρεία του online στοιχήματος. Τα αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα, τέλος, είχαν ως αποτέλεσμα και την αποχώρηση του CEO, Zeno Ossko, τον προηγούμενο Ιούλιο. Ο Ossko αντικαταστάθηκε από τον Markus Peuler, ο οποίος έχει πλέον αναλάβει τις θέσεις των CFO και CEO.

 

Η Mybet λειτουργεί με έδρα τη Μάλτα και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.