Ελαφρώς μειωμένα τα έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του New Jersey τον Απρίλιο

Το New Jersey ακολούθησε το μοτίβο των περισσότερων αγορών τυχερών παιχνιδιών στις Πολιτείες των ΗΠΑ, οι οποίες εμφάνισαν μειωμένα έσοδα κατά τον Απρίλιο, σε σχέση με τα αντίστοιχα του Μαρτίου. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, τα έσοδα από όλα τα τυχερά παιχνίδια που διεξήχθησαν στο New Jersey (στοίχημα και καζίνο στον επίγειο και στον online τομέα) ήταν κατά 2% μειωμένα τον Απρίλιο, σε σχέση με τον Μάρτιο.

Το New Jersey, πάντως, απέφυγε τη μεγαλύτερη μείωση των εσόδων, κάτι που ήταν συνηθισμένο στις περισσότερες Πολιτείες των ΗΠΑ που ανακοίνωσαν σχετικά οικονομικά αποτελέσματα. Και, φυσικά, τα έσοδα αυτά ήταν εντυπωσιακά περισσότερα από τα αντίστοιχα του Απριλίου του 2020, ο οποίος επεφύλασσε όχι μόνο lockdown στην επίγεια αγορά, αλλά και διακοπή των αθλητικών διοργανώσεων.

 

Οι επιδόσεις του New Jersey κατά τον Απρίλιο

Κατά τη διάρκεια του Απριλίου, τα συνολικά έσοδα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών του New Jersey άγγιξαν τα 352,2 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για μείωση της τάξης του 2%, σε σχέση με τα 359,3 εκατομμύρια δολάρια του Μαρτίου του 2021. Σε σχέση με τα 82,6 εκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε η αγορά κατά τον Απρίλιο του 2020, όμως, η αύξηση αγγίζει το 326,4%.

Επιπλέον, σε σύγκριση με πέρσι, τα έσοδα του στοιχήματος αυξήθηκαν κατά 1.892%, αγγίζοντας τα 51,8 εκατομμύρια δολάρια. Τεράστια αύξηση (1.270%) σημείωσε και ο τζίρος του στοιχήματος, που άγγιξε τα 748 εκατομμύρια δολάρια. Από αυτά, τα 681,2 εκατομμύρια στοιχηματίστηκαν online και τα 66,8 στο επίγειο στοίχημα. Η τεράστια αύξηση είναι αναμενόμενη, καθώς τον περσινό Απρίλιο είχαν διακοπεί οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο και οι παίχτες μπορούσαν μεν να στοιχηματίζουν online, αλλά δεν είχαν ενδιαφέρουσες επιλογές. Σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2021, πάντως, τα έσοδα και ο τζίρος του στοιχήματος βρέθηκαν σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα, εξαιτίας της απουσίας κορυφαίων αθλητικών γεγονότων, όπως το εξαιρετικά δημοφιλές March Madness του προηγούμενου μήνα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.