Μειώθηκαν τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Colorado τον Φεβρουάριο

Το Colorado είναι μια από τις Πολιτείες που νομιμοποίησαν το στοίχημα και άλλα τυχερά παιχνίδια μέσα στο 2020 και, από τον περασμένο Μάιο έως πρόσφατα, η αγορά τυχερών παιχνιδιών ξεπερνούσε σταθερά το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, στους τομείς του τζίρου και των εσόδων. Ο Φεβρουάριος του 2021, όμως, έβαλε τέλος στα ρεκόρ της αγοράς, καθώς για πρώτη φορά παρουσιάστηκε μείωση και στους δύο τομείς.

Το Colorado δεν αποτελεί εξαίρεση στις ΗΠΑ. Ο Φεβρουάριος ήταν ένας μέτριος έως κακός μήνας για όλες τις αγορές νόμιμου στοιχήματος της χώρας, κυρίως εξαιτίας διάφορων προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία στα επίγεια τυχερά παιχνίδια. Όπως και σε άλλες Πολιτείες, έτσι και στο Colorado, το online στοίχημα απέφερε σημαντικά έσοδα, αλλά το επίγειο συνεισέφερε ελάχιστα στα ταμεία των νόμιμων εταιρειών και των δημόσιων ταμείων.

 

Για πρώτη φορά χωρίς ρεκόρ η αγορά στοιχήματος του Colorado

Σύμφωνα με τους αρμόδιους, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος του Colorado δεν ξεπέρασαν τα 10,4 εκατομμύρια δολάρια μέσα στον Φεβρουάριο, σημειώνοντας μείωση 50%, σε σύγκριση με τα 23,1 εκατομμύρια δολάρια του Ιανουαρίου. Το online στοίχημα είχε πολύ καλές επιδόσεις, αφού εξασφάλισε 11 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα – ωστόσο, οι απώλειες ύψους 547.436 δολαρίων του επίγειου τομέα αντέστρεψαν την εικόνα.

Μείωση σημειώθηκε και στην περίπτωση του τζίρου της αγοράς στοιχήματος του Colorado. Οι παίχτες ξόδεψαν συνολικά 266,5 εκατομμύρια δολάρια, κατά 18,5% λιγότερα, σε σχέση με του Ιανουαρίου. Ο συγκεκριμένος τζίρος ήταν και ο χαμηλότερος από τον Νοέμβριο του 2020 και ο πρώτος που δεν ξεπέρασε κανένα ρεκόρ, από τον Μάιο του 2020, όταν νομιμοποιήθηκε το στοίχημα στην Πολιτεία. Τέλος, ιδιαίτερα χαμηλά ήταν και τα κρατικά έσοδα, αφού δεν ξεπέρασαν τα 333.000 δολάρια.

Όσο για το δημοφιλέστερο άθλημα για τους παίχτες του στοιχήματος στο Colorado, αυτό δεν ήταν άλλο από το μπάσκετ, το οποίο είχε τζίρο 95 εκατομμυρίων δολαρίων. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το αμερικανικό ποδόσφαιρο, με τζίρο 39,6 εκατομμυρίων δολαρίων. 

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.