Αισιόδοξη για την αμερικανική πορεία της η στοιχηματική εταιρεία Paddy Power BetFair

Παρά το γεγονός ότι οι έως τώρα δραστηριότητες της στοιχηματικής εταιρείας Paddy Power BetFair στις ΗΠΑ έχουν κοστίσει περισσότερα χρήματα από όσα έχουν αποφέρει, οι υπεύθυνοι είναι αισιόδοξοι για το μέλλον και προβλέπουν σημαντικά κέρδη από τη νέα αγορά στοιχήματος. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, μάλιστα, έως τα μέσα της επόμενης δεκαετίας, τα κέρδη της Paddy Power BetFair από τις νόμιμες αγορές των ΗΠΑ θα μετρούν μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Paddy Power BetFair δραστηριοποιείται ήδη σε μερικές από τις αγορές των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα, μέσω της συνεργασίας της με επίγεια καζίνο. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι εξαγόρασαν την αμερικανική εταιρεία FanDuel και δραστηριοποιούνται μέσω αυτής στην αμερικανική ήπειρο.

 

Οι προβλέψεις της Paddy Power BetFair για τις ΗΠΑ

Προς το παρόν, βέβαια, οι επιχειρήσεις της Paddy Power BetFair στις ΗΠΑ έχουν αποφέρει ζημίες και όχι κέρδη. Σύμφωνα με πρόσφατους υπολογισμούς, το αμερικανικό τμήμα κόστισε στην εταιρεία 15 εκατομμύρια ευρώ τον τελευταίο μήνα. Η ίδια εικόνα, λένε οι υπεύθυνοι, αναμένεται να παραμείνει έως και το 2023, πριν ξεκινήσει η κερδοφορία.

Από το 2023 και έπειτα, πάντως, οι προβλέψεις είναι πιο αισιόδοξες. Οι υπεύθυνοι προβλέπουν ότι έως το 2025 θα εξασφαλίζουν ετήσια κέρδη ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ. Οι προβλέψεις αυτές, αν επαληθευθούν, θα καταστήσουν το αμερικανικό τμήμα της Paddy Power BetFair ένα από τα πιο κερδοφόρα της επιχείρησης, μαζί με το τμήμα online στοιχήματος.  

Όλα τα παραπάνω, μάλιστα, θα έρθουν μέσω μιας ήπιας και καθόλου επιθετικής στρατηγικής στις ΗΠΑ. Η Paddy Power BetFair ξεκαθάρισε ότι ολοκλήρωσε το πρόγραμμα συγχωνεύσεων και εξαγορών στις ΗΠΑ και πως δεν πρόκειται να κινηθεί για την εξαγορά νέων εταιρειών στη χώρα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.