Την επικερδέστερη χρονιά της ιστορίας της διένυσε η στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η Interwetten ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι το 2019 αποτέλεσε την πιο επικερδή χρονιά στην ιστορία της, αφού κατάφερε να εξασφαλίσει τα μεγαλύτερα έσοδα και τον μεγαλύτερο τζίρο από το 1990, όταν ιδρύθηκε στην Αυστρία. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της στοιχηματικής εταιρίας, παρά την απουσία μεγάλων διοργανώσεων στο ποδόσφαιρο, τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 25%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2018.

Θυμίζουμε ότι η εταιρία στοιχήματος Interwetten έχει σχετικά μικρή παρουσία στην Ευρώπη, αλλά δραστηριοποιείται νόμιμα σε αγορές-κλειδιά, όπως αυτές της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Ισπανίας και της Ελλάδας.

 

Τα έσοδα της Interwetten για το 2019

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Interwetten, τα έσοδά της άγγιξαν τα 99,5 εκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2019, ξεπερνώντας τα αντίστοιχα του 2018 κατά 25%! Αντίστοιχα, ο τζίρος της εταιρίας ξεπέρασε τα 2 δις ευρώ, αφού παρουσίασε αύξηση κατά 30%.

Τα παραπάνω αποτελέσματα επιτεύχθηκαν μετά από μια σειρά χρήσιμων πρωτοβουλιών για την Interwetten, όπως η εντατικοποίηση των διαφημιστικών καμπανιών, αλλά και οι χορηγίες της προς κορυφαίες ομάδες και διοργανώσεις, όπως προς τη γερμανική Βόλφσμπουργκ, αλλά και την ελληνική Superleague.

Την επιτυχημένη πορεία της Interwetten σχολίασε ο CEO της, Dominik Beier, ο οποίος τόνισε πως το ρεκόρ εσόδων είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν αναλογιστεί κανείς ότι δε διεξήχθη κάποια μεγάλη διοργάνωση μέσα στο 2019 (σε αντίθεση με το 2018, κατά το οποίο διεξήχθη του Μουντιάλ ποδοσφαίρου). Ο Beier συμπλήρωσε: “Το εξαιρετικό 2019 είναι αποτέλεσμα της ομαδικής εργασίας και των όσων κατακτήσαμε σε κάθε τομέα της εταιρίας. Το μέγεθος και η σύνθεση της εταιρίας μας επιτρέπουν να εργαζόμαστε γρήγορα και να προσαρμοζόμαστε εύκολα. Για εμάς είναι τώρα σημαντικό να συνεχίσουμε με τις μηχανές μας στο φουλ. Το 2020 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά, η οποία θα σημαδευτεί από το EURO και την επέκτασή μας σε νέες ρυθμιζόμενες αγορές”. Ο CEO της εταιρίας, τέλος, προανήγγειλε και μια σειρά από νέες δυνατότητες που θα έχουν σύντομα τα μέλη της ιστοσελίδας της Interwetten.

Τέλος να θυμίσουμε πως οι υπεύθυνοι της εταιρίας είχαν δηλώσει ότι περίμεναν ρεκόρ εσόδων για το 2019 βασισμένοι στα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.