Νέο ρεκόρ εσόδων για την αγορά στοιχήματος στην Iowa

Η Iowa έχει νομιμοποιήσει εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο το στοίχημα στον επίγειο και στον online τομέα και ο Μάρτιος αποδείχθηκε ο πιο επιτυχημένος μήνας έως σήμερα, αφού η αγορά κατάφερε να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στον τομέα των εσόδων και του τζίρου. Και στους δύο τομείς, τα ποσά που ανακοίνωσε η ρυθμιστική Αρχή της Πολιτείας ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και δείχνουν τις μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς.

Ειδικά σε σύγκριση με τον Μάρτιο του 2020, τα έσοδα και ο τζίρος της αγοράς online και επίγειου στοιχήματος σημείωσε τεράστια αύξηση! Ωστόσο, υπενθυμίζουμε ότι κατά τον περσινό Μάρτιο είχαν διακοπεί προσωρινά οι αθλητικές διοργανώσεις, εξαιτίας της πανδημίας.

 

Τα νέα ρεκόρ της αγοράς στοιχήματος της Iowa

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Iowa άγγιξαν τα 13,5 εκατομμύρια δολάρια τον Μάρτιο. Η αύξηση, σε σύγκριση με τον περσινό Μάρτιο, άγγιξε το 1025%, ενώ, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, άγγιξε το 75,3%. Επίσης, τα έσοδα του Μαρτίου ξεπέρασαν τα 11,3 εκατομμύρια δολάρια του Ιανουαρίου, που αποτελούσαν το προηγούμενο ρεκόρ της αγοράς.

Μεγάλες αυξήσεις σημειώθηκαν και στον τομέα του τζίρου. Το σύνολο της αγοράς άγγιξε τα 161,4 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο σημαίνει αύξηση 723,5% από τον περσινό Μάρτιο. Παράλληλα, ο τζίρος του Μαρτίου ξεπέρασε κατά 8% το προηγούμενο ρεκόρ, αυτό του Ιανουαρίου του 2021.

Τα περισσότερα έσοδα, τέλος, προήλθαν από το online στοίχημα. Συγκεκριμένα, το online στοίχημα εξασφάλισε 10,3 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το επίγειο μόλις 3,1 εκατομμύρια δολάρια. Αντίστοιχα, ο τζίρος του online στοιχήματος άγγιξε τα 139,4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ του επίγειου στοιχήματος μόλις 22,1 εκατομμύρια ευρώ. Τα έσοδα της Πολιτείας από την αγορά στοιχήματος, τέλος, άγγιξαν τα 908.000 δολάρια.

Δείτε τα έσοδα της αγοράς στοιχήματος της Iowa και για τον Φερβρουάριο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.