Νέο λογισμικό αναζητά το κρατικό μονοπώλιο στοιχήματος στην Τουρκία

Η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε πως αναζητά μια νέα συνεργασία, προκειμένου να τροφοδοτήσει τη νέα πλατφόρμα στοιχήματος που προσφέρει η κρατική εταιρεία SportToto. Πρόκειται για μια από τις δύο κρατικές εταιρείες της Τουρκίας που προσφέρει υπηρεσίες στοιχηματισμού και τυχερών παιχνιδιών στη χώρα και η οποία αναζητά νέο συνεργάτη, προκειμένου να σχεδιάσει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχηματισμού και να αναλάβει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει και η εταιρεία που θα επικρατήσει θα αναλάβει το σύνολο των στοιχηματικών υπηρεσιών της SportToto.

 

Το προφίλ του νέου συνεργάτη της SportToto

Η τουρκική κυβέρνηση αναζητά μια εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού που θα αναλάβει τη δημιουργία ενός κεντρικού συστήματος στοιχηματισμού, πλήρες με υπηρεσίες σταθερών αποδόσεων και αμοιβαίου στοιχήματος. Όλες οι υπηρεσίες θα αφορούν στο επίγειο στοίχημα και οι υποψήφιοι θα πρέπει να αποδείξουν ότι έχουν την εμπειρία διαχείρισης τουλάχιστον 500 πρακτορείων (στην Τουρκία θα αναλάβουν περίπου 6.000 πρακτορεία).

Επιπλέον, η βάση των επιχειρήσεων της εταιρείας που θα προκριθεί θα πρέπει να είναι στην Τουρκία (συγκεκριμένα στην Άγκυρα), ενώ το εργατικό δυναμικό της θα πρέπει να φτάνει τα 100 άτομα.

 

Οι φιλοδοξίες της τουρκικής κυβέρνησης

Μόλις ο διαγωνισμός ολοκληρωθεί και στηθεί το νέο δίκτυο επίγειου στοιχηματισμού στην Τουρκία, οι παίχτες από τη γειτονική χώρα θα έχουν στη διάθεσή τους υπερσύγχρονες υπηρεσίες στοιχηματισμού. Και, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της τουρκικής κυβέρνησης, τα έσοδα θα ξεπεράσουν τα 2,7 δις ευρώ τον πρώτο χρόνο λειτουργίας.

Η νέα εταιρεία, τέλος, θα αντικαταστήσει τις Inteltek και Intralot, οι οποίες είχαν αναλάβει το ίδιο έργο για τα προηγούμενα 10 χρόνια. Όπως είναι φυσικό, οι δύο εταιρείες αναμένεται να συμμετάσχουν στο νέο διαγωνισμό, προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους στην τουρκική αγορά στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.