Νέες στοιχηματικές αγορές και διοργανώσεις στη γαλλική αγορά στοιχήματος

Η γαλλική ρυθμιστική Αρχή της αγοράς στοιχήματος, η ARJEL (L’Autorité de régulation des jeux en ligne), αποφάσισε να επεκτείνει τη λίστα των επιλογών στοιχηματισμού που έχουν οι παίχτες στο ποδόσφαιρο, μετά από αίτηση των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών. Οι αρμόδιοι αποφάσισαν να συμπεριλάβουν επιπλέον αγορές και διοργανώσεις ποδοσφαίρου στη λίστα των στοιχημάτων που μπορούν να προσφέρουν νόμιμα οι εταιρίες στοιχημάτων.

Αυτό σημαίνει ότι οι Γάλλοι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν πλέον περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο. Θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε περισσότερες διοργανώσεις ανά τη Γαλλία και τον κόσμο, καθώς και να επιλέγουν ανάμεσα σε νέες αγορές στοιχηματισμού.

 

Περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού για τους Γάλλους παίχτες

Σύντομα, λοιπόν, οι Γάλλοι παίχτες του στοιχήματος θα μπορούν να τοποθετούν νέα στοιχήματα, σε διαφορετικές διοργανώσεις και αγορές ποδοσφαίρου. Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η ARJEL θα τεθούν σε ισχύ την 1η Ιουλίου και θα προσφέρουν μια νέα γκάμα επιλογών στοιχηματισμού στους νέους παίχτες.

Η ARJEL, άλλωστε, είναι υπεύθυνη για να εγκρίνει ή να απορρίψει διοργανώσεις και στοιχηματικές αγορές που μπορούν να επιλέξουν νόμιμα οι παίχτες, στο ποδόσφαιρο ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Και οι επίσημες αιτήσεις των στοιχηματικών εταιριών έγιναν δεκτές από τους αρμόδιους, προκειμένου να συμπεριληφθούν οι νέες επιλογές.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.