Χαλαρώνουν οι τεχνικές απαιτήσεις για τα νόμιμα online τυχερά παιχνίδια στην αγορά της Δανίας

Η ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Δανίας, η Spillemyndigheden, ανακοίνωσε μια αλλαγή στον τομέα των τεχνικών απαιτήσεων όσων ιστοσελίδων έχουν αποκτήσει ή επιθυμούν να αποκτήσουν άδεια νόμιμης λειτουργίας στη χώρα. Η Spillemyndigheden αναγκάστηκε να χαλαρώσει τις τεχνικές απαιτήσεις των ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνται νόμιμα, εξαιτίας μιας νέας ευρωπαϊκής οδηγίας.

Συγκεκριμένα, οι ιστοσελίδες μπορούν πλέον να διατηρούν τα συστήματα ΙΤ τους και σε ευρωπαϊκές χώρες εκτός της Δανίας, αρκεί να έχουν ελεγχθεί αποτελεσματικά. Μέχρι πρότινος, κάθε ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών που ήθελε να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στη χώρα ήταν αναγκασμένη να διατηρεί το τμήμα ΙΤ εντός των συνόρων της Δανίας, ώστε να πραγματοποιούνται οι απαραίτητοι έλεγχοι από τους αρμόδιους.

 

Διευκολύνει τις ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών η χαλάρωση

Η Ε.Ε. εξέδωσε πρόσφατα μια νέα οδηγία, η οποία αφορά στην ελεύθερη διακίνηση ψηφιακών δεδομένων, με αποτέλεσμα οι κανόνες που ίσχυαν μέχρι πρότινος στην αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Δανίας να είναι ασύμβατοι με το ευρωπαϊκό δίκαιο. Άλλωστε, όλες οι νόμιμες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών της χώρας ήταν αναγκασμένες να διατηρούν το τμήμα ΙΤ εντός των συνόρων της Δανίας, ώστε να ελέγχεται από τα αρμόδια κλιμάκια της Spillemyndigheden.

Πλέον, όμως, η εγκατάσταση του τμήματος ΙΤ εντός της Δανίας δεν αποτελεί προϋπόθεση για τη νόμιμη λειτουργία τους. Οι ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται ή θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη Δανία μπορούν να διατηρούν το τμήμα ΙΤ σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα της επιλογής τους. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι υποχρεωμένες να επιτρέπουν σε κλιμάκια της Spillemyndigheden να πραγματοποιούν τους απαραίτητους ελέγχους. Η Spillemyndigheden, πάντως, επιτρέπει στις ιστοσελίδες να αποφύγουν τον δικό της έλεγχο, στην περίπτωση που έχουν ήδη ελεγχθεί από ρυθμιστική Αρχή που συνεργάζεται με αυτή της Δανίας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.