Έρευνες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στη Μάλτα

Μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας Malta Today, το οποίο αποκάλυψε 29 ύποπτες οικονομικές συναλλαγές και φωτογράφιζε, μεταξύ άλλων, και online εταιρίες στοιχημάτων, ο νέος πρόεδρος της επιτροπής ελέγχου τυχερών παιχνιδιών της Μάλτας (LGA), Joe Cuschieri, διέταξε έρευνα των αρμόδιων κλιμακίων.

 

Πλέον, η LGA εξετάζει το θέμα, σε συνεργασία με ειδικό κλιμάκιο οικονομικού ελέγχου και τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές, προκειμένου να εξεταστούν οι υποθέσεις που συνδέονται με εταιρείες online στοιχήματος. Ο κ. Cuschieri, μάλιστα, τόνισε ότι δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής κάποιο στοιχείο που να αποδεικνύει τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα και η LGA έχει φροντίσει ώστε να τηρεί αυστηρά τα κριτήρια αδειοδότησης για κάθε εταιρεία που προχωρά σε αίτηση.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.