Λάρισα: Συλλήψεις για παράνομη ιστοσελίδα στοιχήματος

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας πραγματοποίησε δύο συλλήψεις για παράνομο online στοίχημα. Πρόκειται για μια υπόθεση που αφορά παράνομη ιστοσελίδα στοιχηματισμού και οδήγησε στη σύλληψη δύο ατόμων, ενώ παράλληλα αναζητούνται άλλα δύο από τις Αρχές. Οι συλλήψεις της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου.

 

Η υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού

Αναλυτικότερα, η Ελληνική Αστυνομία διαπίστωσε πως οι δύο συλληφθέντες και οι δύο καταζητούμενοι διατηρούσαν ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, μέσω της οποίας δέχονταν παράνομα στοιχήματα. Ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είχε δημιουργήσει λογαριασμό στην ιστοσελίδα και έδινε μέσω αυτού πρόσβαση σε άλλους παίχτες (13, σύμφωνα με την Αστυνομία). Οι παίχτες στοιχημάτιζαν στην ιστοσελίδα που δε διατηρούσε καμία απολύτως άδεια και ο 41χρονος συλληφθέντας παρελάμβανε τα χρήματά τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ερευνών της Αστυνομίας, από τον Σεπτέμβριο του έως τον Δεκέμβριο του 2017 στοιχηματίστηκε στην παράνομη ιστοσελίδα το συνολικό ποσό των 134.036 ευρώ. Ο 41χρονος, φυσικά, κρατούσε ποσοστό των κερδών, με το υπόλοιπο να καταλήγει στους διαχειριστές της ιστοσελίδας. Ο δεύτερος συλληφθέντας, τέλος, ένας 32χρονος, διαπιστώθηκε ότι στοιχημάτιζε στην παράνομη ιστοσελίδα, για λογαριασμό δικό του, μα και άλλων παιχτών.

Από τις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των συλληφθέντων κατασχέθηκαν σημειώσεις σχετικές με την υπόθεση, κινητά τηλέφωνα και μετρητά. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, όσο οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν τους δύο διαχειριστές της ιστοσελίδας παράνομου στοιχηματισμού.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.