Νέες καθυστερήσεις για το νόμο περί online τυχερών παιχνιδιών στην Ολλανδία

Ο νόμος που αναμένεται να νομιμοποιήσει τα online τυχερά παιχνίδια στην Ολλανδία θα καθυστερήσει ακόμη περισσότερο από το αναμενόμενο, όπως επιβεβαίωσε ο αρμόδιος υπουργός, Sander Dekker. Ο συγκεκριμένος νόμος έχει αντιμετωπίσει σημαντικές καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα το άνοιγμα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών να υπολογίζεται τώρα προς τα τέλη του 2021.

Θυμίζουμε ότι ο νόμος που θα νομιμοποιήσει τα online τυχερά παιχνίδια στην Ολλανδία έχει ήδη υπερψηφιστεί, αλλά δεν έχει τεθεί σε ισχύ. Τα αρχικά σχέδια των αρμοδίων καταστράφηκαν, εξαιτίας της επέλασης της πανδημίας και άλλων παραγόντων, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να ανακοινώσουν νέες καθυστερήσεις.

 

Το νέο χρονοδιάγραμμα για το άνοιγμα της αγοράς

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο νέος νόμος θα τεθεί τελικά σε ισχύ την 1η Μαρτίου του 2021. Αυτό, όμως δε σημαίνει ότι την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει να λειτουργεί η αγορά online τυχερών παιχνιδιών. Σύμφωνα με τους αρμόδιους, απαιτείται ένα διάστημα εξάμηνης προετοιμασίας, γεγονός που σημαίνει ότι η αγορά θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της την 1η Σεπτεμβρίου του 2021.

Πρόκειται για τη δεύτερη καθυστέρηση που ανακοινώνουν οι αρμόδιοι για το νέο νόμο. Αρχικά, ο νόμος θα έμπαινε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου του 2021, αλλά η κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρώτη καθυστέρηση και μετέφερε το νόμο για την 1η Ιουλίου του 2021. Τον Ιούνιο, όμως, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι πιθανότατα θα υπάρξουν νέες καθυστερήσεις.

Οι καθυστερήσεις αυτές επιβεβαιώθηκαν με τη νέα ανακοίνωση του υπουργού. Ωστόσο, οι περισσότεροι φορείς της αγοράς φαίνεται να τη θεωρούν δικαιολογημένη. Άλλωστε, η Ολλανδία (όπως και οι υπόλοιπες χώρες στον κόσμο) είχε να αντιμετωπίσει και όλα τα προβλήματα που έφερε η πανδημία, με αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις να αποτελούν συνηθισμένο φαινόμενο.

Ο νέος νόμος, πάντως, έχει ήδη κατατεθεί προς έγκριση στην αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με την κυβέρνηση να έχει προσθέσει και κάποιους νέους περιορισμούς, κυρίως στον τομέα των προσφορών και των ανταμοιβών.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη