Νέος πρόεδρος στην ESSA

H ESSA, η οργάνωση που αποτελείται από εκπροσώπους των στοιχηματικών εταιρειών και προσβλέπει στη θωράκιση του αθλητισμού και του στοιχηματισμού από φαινόμενα παράνομων συμπεριφορών, ανακοίνωσε ότι ο Heike Mayer θα διαδεχθεί τον Mike O’Kane στη θέση του προέδρου.

Ο Mayer προέρχεται από την στοιχηματική εταιρεία GVC Holdings (ιδιοκτήτρια των Sportingbet και Bwin, μεταξύ άλλων), όπου εργάζεται στον τομέα δημοσίων και νομικών σχέσεων, ενώ έως πρόσφατα κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου της ESSA.

 

Ποια είναι η ESSA;

Η ESSA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποτελείται από εκπροσώπους των στοιχηματικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται ανά την Ευρώπη. Σκοπός της είναι να προφυλάσσει τον αθλητισμό, τους παίχτες του στοιχήματος και τις ίδιες τις στοιχηματικές εταιρείες, από φαινόμενα παράνομων ενεργειών, όπως το στήσιμο αγώνων και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Μέλη της αποτελούν αποκλειστικά στοιχηματικές εταιρείες που έχουν αδειοδοτηθεί από τις αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές και δραστηριοποιούνται νόμιμα ανά την Ευρώπη. Παράλληλα, όλες οι εταιρείες-μέλη της ESSA είναι υποχρεωμένες να ακολουθούν τα πρωτόκολλα που τις θωρακίζουν έναντι στις παράνομες συμπεριφορές.

 

“Καθήκον με πολλές προκλήσεις”

Ο νέος πρόεδρος της ESSA, Heike Mayer, δήλωσε σχετικά με τα νέα του καθήκοντα: “Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Mike για όλη τη σκληρή δουλειά του, τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο να πετύχει τους σκοπούς της ESSA και έχει υπάρξει δραστήριος και αποτελεσματικός συνήγορος των μελών μας, αλλά και του τομέα γενικότερα. Αυτή τη στιγμή, υπάρχει ένας αριθμός σημαντικών θεμάτων και ευκαιριών που αντιμετωπίζει η βιομηχανία και θα συνεργαστώ στενά με τους συναδέλφους μου, προκειμένου να χαράξω μια στρατηγική που θα αντιμετωπίσει τις προκλήσεις και θα διατηρήσει τις στενές συνεργασίες που έχει χτίσει η ESSA”.

 

Και δύο νέα μέλη στο ΔΣ

Τέλος, η ESSA ανακοίνωσε την προσθήκη δύο ακόμη μελών στο ΔΣ της. Πρόκειται για τους Jon Russell και David Foster, των Betway και Paddy Power BetFair αντίστοιχα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το καλοκαίρι του 2016 και ο Stoiximan εντάχθηκε στον οργανισμό της ESSA.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.